Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin: ”Ce se întâmplă în Ucraina este o tragedie, dar nu am avut de ales” | Declarația șocantă a lui Lukașenko

Vladimir Putin: ”Ce se întâmplă în Ucraina este o tragedie, dar nu am avut de ales” | Declarația șocantă a lui Lukașenko

"Ce se întâmplă acum în Ucraina e o tragedie, dar nu am avut de ales”, e declaraţia uluitoare a lui Vladimir Putin. Preşedintele Belarusului, Alexandr Lukaşenko, a făcut afirmaţii şi mai şocante: a spus că ceea ce a văzut în Bucha, este o operaţiune pusă la cale de britanici şi ucraineni.

Vladimir Putin: ”Ce se întâmplă în Ucraina este o tragedie, dar nu am avut de ales” | Declarația șocantă a lui Lukașenko
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    13 Apr 2022   •   08:36

Aflat la cosmodromul Vostociny, din estul Rusiei, unde s-a întâlnit cu omologul său din Belarus, Alexander Lukașenko, Putin a spus că "operațiunea specială" din Ucraina este măsura potrivită, deoarece Rusia "nu are altă opțiune".

”Ceea ce se întâmplă acum în Ucraina e o tragedie, fără îndoială, dar preşedintele Lukașenko a spus corect, nu ne-au dat de ales, pur și simplu nu era de ales. Întrebarea era doar în timp când va începe și atât.

Însă nu acesta este lucrul cel mai important. Ei spun că Statele Unite sunt gata să lupte împotriva Rusiei până la ultimul ucrainean. O spun acolo, o spun aici. De fapt, este adevărat”, a spus Vladimir Putin.

Liderul de la Kremlin a adăugat că obiectivele "operațiunii militare speciale" sunt de a ajuta oamenii din Donbas și de a asigura securitatea Rusiei.

”Operațiunea va continua până la finalizarea sa integrală și la îndeplinirea sarcinilor care au fost stabilite”, a mai spus Putin.

Lukaşenko a făcut, în schimb, o declaraţie şocantă.

”Asta ar fi ca în Bucha, noi am discutat despre această politică. Toți urlă pentru că trebuiau să ne dea un pachet cu sancțiuni. Noi știm despre asta, noi am discutat detaliat despre această operațiune specială. Este a lor şi este una psihologică.

Este o operaţiune psihologică făcută de britanici. Dacă vouă vă trebuie adrese, parole și numerele de mașini, marcile cu care au venit în Bucha și cum au făcut totul, FSB poate să prezinte aceste materiale, dar putem şi noi să îi ajutăm”, a declarat Alexandr Lukașenko.

Autorităţile din Kiev şi comunitatea internaţională au acuzat Rusia că a comis crime de război în Ucraina.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Aleksandr Lukașenko
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close