Antena 3 CNN Externe Volodimir Zelenski s-a oferit să îl ducă personal pe Donald Trump pe frontul din Ucraina

Volodimir Zelenski s-a oferit să îl ducă personal pe Donald Trump pe frontul din Ucraina

Volodimir Zelenski l-a invitat din nou pe Donald Trump în Ucraina. Liderul de la Kiev a declarat la Conferința de Securitate de la Munchen că se oferă să-l ducă personal pe front pe fostul preşedinte al State Unite, să vadă cum arată în realitate războiul, dincolo de ce apare pe reţelele de socializare.

de Georgiana Adam    |    18 Feb 2024   •   10:00

"L-am invitat public, dar depinde de dorinţele sale. Bineînţeles, suntem pregătiţi pentru că toţi candidaţii, trebuie să ştiţi, toţi reprezentanţii celor două partide - pentru că am fost cu adevărat recunoscători pentru spijinul bipartizan - toţi ştiu că suntem foarte deschişi şi am vrut întotdeauna să îi implicăm în informaţii reale, în război real.

Şi dacă domnnul Trump, dacă va veni, sunt gata să merg cu el în prima linie", a declarat Volodimir Zelenski.

Tot la Conferinţa de Securitate de la Munchen, Volodimir Zelenski i-a transmis un mesaj lui Vladimir Putin, după moartea lui Aleksei Navalnîii.

Vladimir Putin are două opţiuni: fie va ajunge în boxa acuzaţilor la Curtea de la Haga, fie va fi asasinat de unul dintre complicii săi. Afirmaţia îi aparţine preşedintelui ucrainean, Volodimir Zelenski.

Liderul de la Kiev susţine că este absurd ca Vladimir Putin să mai fie tratat ca un şef legitim de stat după asasinarea lui Aleksei Navalnîi.

×
Subiecte în articol: Volodimir Zelenski Donald Trump Ucraina
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close