Antena 3 CNN Externe Volodimir Zelenski, mesaj pentru Vladimir Putin: "Nu va scăpa cu o astfel de teroare"

Volodimir Zelenski, mesaj pentru Vladimir Putin: "Nu va scăpa cu o astfel de teroare"

Volodimir Zelenski susţine că ruşii au minat şi detonat barajul de pe Nipru. Potrivit preşedintelui ucrainean, asistăm la cel mai mare dezastru ecologic provocat de om în ultimele decenii.

de Georgiana Adam    |    07 Iun 2023   •   08:57

Volodimir Zelenski susţine că acest atac este asemănător cu folosirea armelor de distrugere în masă.

"Întreaga lume va afla despre această crimă de război rusească, acest genocid. Distrugerea deliberată a barajului şi a altor instalaţii de către ocupanţii ruşi este o bombă ecologică de distrugere în masă.

Citeşte şi: Război în Ucraina, ziua 469. Americanii au dovezi că ruşii sunt în spatele distrugerii barajului Kahovka | Volodimir Zelenski, mesaj de ultimă oră

De dragul propriei securităţi, lumea ar trebui să arate acum că Rusia nu va scăpa cu o astfel de teroare. Faptul că Rusia a distrus în mod deliberat rezervorul Kakhovka, care este extrem de important, în special pentru aprovizionarea cu apă a Crimeei, indică faptul că ocupanţii ruşi şi-au dat deja seama că vor trebui să părăsească şi ei Crimeea.

Ei bine, Ucraina va primi înapoi tot ceea ce îi aparţine şi va face ca Rusia să plătească pentru ceea ce a făcut", a fost mesajul transmis de Volodimir Zelenski.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close