Antena 3 CNN Externe Vrea să fie cel mai puternic om al lumii, dar a făcut un gest care i-a surprins pe toţi. Unii spun că asta e cartea câştigătoare

Vrea să fie cel mai puternic om al lumii, dar a făcut un gest care i-a surprins pe toţi. Unii spun că asta e cartea câştigătoare

Vrea să fie cel mai puternic om al lumii, dar a făcut un gest care i-a surprins pe toţi. Unii spun că asta e cartea câştigătoare
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de O.P.    |    29 Aug 2012   •   11:02

Proaspăt învestit candidat al republicanilor la Casa Albă, Mitt Romney şi-a făcut o apariţie neprogramată, marţi seara, pe scena convenţiei republicane de la Tampa, îmbrăţişând-o pe soţia sa Anne, care tocmai rostise un discurs vibrant.

Romney, care urmează să ia cuvântul joi seara, la închiderea convenţiei, a urcat pe scena Forumului din Golful Tampa şi şi-a sărutat soţia în faţa a mii de delegaţi încântaţi să laude cuplul.



Momentul a amintit de faimosul sărut între Al şi Tipper Gore la convenţia partidului democrat în 2000, care a rămas înscris în analele campaniei prezidenţiale americane. Anne Romney a susţinut un discurs în prime time în care a încercat să îşi umanizeze soţul, perceput adeseori ca fiind prea distant de preocupările oamenilor, lansând un apel clar la voturile femeilor şi realizând propria operaţiune de cucerire a publicului american.

"În această toamnă nu va eşua", a declarat ea privind direct în camerele de luat vederi după ce a povestit pe larg despre anii de căsătorie cu Mitt Romney şi viaţa sa de mamă a cinci băieţi.

Mitt Romney a fost, fără surpriză, desemnat oficial, marţi, să reprezinte republicanii la alegerile prezidenţiale din 6 noiembrie în confruntarea cu Barack Obama.


×
Subiecte în articol: Mitt Romney
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close