Antena 3 CNN Externe Imagini uluitoare. Zăpada din China a blocat 150.000 de oameni în staţia feroviară Guangzhou - VIDEO

Imagini uluitoare. Zăpada din China a blocat 150.000 de oameni în staţia feroviară Guangzhou - VIDEO

Imagini uluitoare. Zăpada din China a blocat 150.000 de oameni în staţia feroviară Guangzhou - VIDEO
Sursa foto: sursa: Twitter/dcin.cn
03 Feb 2016   •   18:18

China se înfruntă cu una dintre cele mai grele ierni din ultimii ani. Ninsoarea abundentă a cauzat întârzierea mai multor trenuri, blocând mii de pasageri care încercau să ajungă acasă, informează BBC.

sursa: Youtube

Chinezii se luptă cu una dintre cele mai grele ierni din ultimii ani. Ninsoarea abundentă a coincis cu perioada premergătoare Noului An Chinezesc, timp în care milioane de oameni călătoresc acasă pentru a-şi vedea familiile.
 
Mai multe trenuri din centrul şi nordul Chinei au avut întârzieri din cauza zăpezii, pasagerii neavând o altă posibilitate de a călători spre destinaţii şi au rămas astfel blocaţi în staţia Guangzhou.

 Aproape 150.000 de pasageri au rămăşi blocaţi în staţia Guangzhou, timp de două zile cât gara a rămas blocată din cauza viscolului.
 
Poliţia locală a trimis 5.200 de ofiţeri care să asigure ordinea la faţa locului. Aceştia au încurajat pasagerii să verifice detaliile curselor pe internet şi să evite mersul pe peron în aşteptarea trenului, pentru a evita îmbulzeala.
 
Oficialii estimează că aproape 3 miliarde de curse vor avea loc în timpul sărbătorilor chinezeşti.
 
Între timp, blocajele aeriene au făcut ca mai mult de 400 de persoane să îşi rateze zborurile spre casă.

×
Subiecte în articol: China zapada
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close