x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Imagini uluitoare. Zăpada din China a blocat 150.000 de oameni în staţia feroviară Guangzhou - VIDEO

de D.G.   •   03 Feb 2016   •   18:18
Imagini uluitoare. Zăpada din China a blocat 150.000 de oameni în staţia feroviară Guangzhou - VIDEO 817
sursa: Twitter/dcin.cn
China se înfruntă cu una dintre cele mai grele ierni din ultimii ani. Ninsoarea abundentă a cauzat întârzierea mai multor trenuri, blocând mii de pasageri care încercau să ajungă acasă, informează BBC.

sursa: Youtube

Chinezii se luptă cu una dintre cele mai grele ierni din ultimii ani. Ninsoarea abundentă a coincis cu perioada premergătoare Noului An Chinezesc, timp în care milioane de oameni călătoresc acasă pentru a-şi vedea familiile.
 
Mai multe trenuri din centrul şi nordul Chinei au avut întârzieri din cauza zăpezii, pasagerii neavând o altă posibilitate de a călători spre destinaţii şi au rămas astfel blocaţi în staţia Guangzhou.

 Aproape 150.000 de pasageri au rămăşi blocaţi în staţia Guangzhou, timp de două zile cât gara a rămas blocată din cauza viscolului.
 
Poliţia locală a trimis 5.200 de ofiţeri care să asigure ordinea la faţa locului. Aceştia au încurajat pasagerii să verifice detaliile curselor pe internet şi să evite mersul pe peron în aşteptarea trenului, pentru a evita îmbulzeala.
 
Oficialii estimează că aproape 3 miliarde de curse vor avea loc în timpul sărbătorilor chinezeşti.
 
Între timp, blocajele aeriene au făcut ca mai mult de 400 de persoane să îşi rateze zborurile spre casă.
poza

Actualitate

Făcea asta în fiecare dimineață. Femeia a ajuns în stare critică la un spital din Iași

O femeie se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost transportata in stare foarte grava la spital. Medicii sunt sceptici in privinta sanselor sale de supravietuire si spun că, si daca va scapa cu viata, va ramane cu...

25 Oct 2016  •  00:28

poza

Show

O mai stii pe Mona Nicolici? Cum arata fosta prezentatoare la 10 ani de cand s-a retras din televiziune 

Prezentatoarea TV Mona Nicolici a parasit lumea televiziunii in urma cu 10 ani.  Fosta vedeta TV lucreaza acum pentru o mare companie si coordoneaza mai multe proiecte sociale derulate si finantate de...

24 Oct 2016  •  14:04

sati