Antena 3 CNN Externe Zaur Dadaiev, principalul suspect în cazul asasinării lui Boris Nemţov, spune că are alibi

Zaur Dadaiev, principalul suspect în cazul asasinării lui Boris Nemţov, spune că are alibi

Zaur Dadaiev, principalul suspect în cazul asasinării lui Boris Nemţov, spune că are alibi
de O.P.    |    17 Mar 2015   •   08:05

Principalul suspect în cazul asasinării lui Boris Nemţov, Zaur Dadaiev, a spus luni că are alibi, negând implicarea sa în uciderea opozantului rus, relatează BBC News Online.

Zaur Dadaiev se afla într-un alt loc în momentul asasinării lui Boris Nemţov, a anunţat pentru presa rusă avocatul său Ivan Gherasimov.

Alibiul potrivit căruia Dadaiev se afla într-un alt loc în momentul comiterii crimei trebuie confirmat, a precizat Gherasimov pentru agenţia rusă Tass.

Anterior, Tamerlan Eskerhanov, un alt suspect în cazul asasinării principalului opozant rus, a declarat în faţa instanţei că nu este implicat în comiterea acestei crime, precizând că are alibi.

Boris Nemţov, în vârstă de 55 de ani, unul dintre cei mai vehemenţi critici ai preşedintelui rus Vladimir Putin, a fost împuşcat mortal pe 27 februarie, în timp ce se plimba pe un pod din apropierea Kremlinului cu prietena sa, fotomodelul ucrainean Anna Duriţkaia, în vârstă de 23 de ani.

Putin a condamnat public asasinatul şi a promis că cei vinovaţi vor fi aduşi în faţa justiţiei.

Cinci ceceni - Ramzan Bahaiev, Tamerlan Eskerhanov, Şagit Gubaşev, Anzor Gubaşev şi Zaur Dadaiev - au fost reţinuţi de autorităţile ruse sub suspiciunea de implicare în asasinarea lui Boris Nemţov. Dadaiev şi-a recunoscut iniţial implicarea în această crimă, după care şi-a retras mărturia, afirmând că a fost făcută sub ameninţare.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close