Antena 3 CNN Externe Un zidar a găsit o soluţie inedită de a se vedea cu amanta. A săpat un tunel până la casa ei. Reacţia soţului femeii

Un zidar a găsit o soluţie inedită de a se vedea cu amanta. A săpat un tunel până la casa ei. Reacţia soţului femeii

Alberto, un zidar din Tijuana, Mexic, a găsit o soluţie inedită pentru a-şi vizita amanta, fără să trezească suspiciuni. Timp de câteva săptămâni el a săpat un tunel prin care să ajungă de la casa lui la casa iubitei sale.

Un zidar a găsit o soluţie inedită de a se vedea cu amanta. A săpat un tunel până la casa ei. Reacţia soţului femeii
Sursa foto: el-mexicano.com
de Georgiana Adam    |    31 Dec 2020   •   22:15

Alberto, un zidar ingenios a pus la cale un plan care să le permită celor doi iubiţi, ambii căsătoriţi, să îşi trăiască idila neobservată.

Ideea a fost inspirată de tunelurile construite de reţeaua de traficanţi de droguri a lui El Chapo, pentru a scăpa de poliţie în cazul unor eventuale percheziţii.

Din păcate, planul a omis câteva detalii. Cei doi amorezi au fost prinşi în fapt

Totul a mers bine până într-o zi când, soţul femeii a venit acasă de la serviciu mai devreme şi i-a surprins pe cei doi amorezi în timpul unei partide de amor.

"Alberto, zidarul a încercat să se ascundă sub pat și când soțul a început să-l caute, bărbatul a plecat și a găsit în schimb un tunel care se termina în casa iubitului", notează presa locala El Mexicano.

După câteva investigaţii soţul femeii a descoperit tunelul. Mai mult, el a mers până la casa zidarului care , potrivit presei "l-a implorat să nu facă zgomot pentru că soția sa dormea ​​în cameră”.

 

×
Subiecte în articol: zidar Mexic
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close