Antena 3 CNN Externe Amanta femeii înjunghiate de 50 de ori face recurs și vrea o pedeapsă mai blândă, în Australia. Întrebarea rămasă fără răspuns: "Ești om sau diavol?"

Amanta femeii înjunghiate de 50 de ori face recurs și vrea o pedeapsă mai blândă, în Australia. Întrebarea rămasă fără răspuns: "Ești om sau diavol?"

O crimă executată cu sadism și violență revine în atenția opiniei publice din Australia după ce autoarea abominabilei fapte a făcut recurs, anunță presa internațională.

Amanta femeii înjunghiate de 50 de ori face recurs și vrea o pedeapsă mai blândă, în Australia. Întrebarea rămasă fără răspuns: "Ești om sau diavol?"
Sursa foto: Twitter
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Noi 2021   •   19:51

Zixi 'Jessy' Wang (foto) a fost condamnată anul trecut la 19 ani de închisoare după în iunie 2019 ce și-a ucis amanta de 23 de ani, Shuyu Zhou, cu mai mult 50 de lovituri de cuțit.

Drama a avut loc în Zetland, o suburbie din orașul australian Sydney.

Wang, care avea 30 de ani la momentul pronunțării sentinței, a avut o altercație cu Zhou într-un apartament situat la etajul cinci.

Potrivit probelor administrate de instanță, Zhou a mers în apartamentul lui Wang pentru a-și ridica lucrurile, în urma rupturii relației lor.

Vecinii au spus că au auzit strigăte și obiecte sparte, înainte ca victima să cadă de la balcon.

Wang s-a asigurat cu 50 de lovituri de cuțit că fosta parteneră nu va supraviețui

Imagini surprinse de o cameră de supraveghere arată momentul în care trupul femeii lovește un gard înainte de a ateriza pe trotuar.

Wang  a coborât din locuință imediat după incident.

Văzând că Zhou încă respira, agresoarea s-a întors în apartament, de unde a luat un cuțit cu care și-a înjunghiat fosta parteneră de cel puțin 50 de ori.

Mama victimei a vrut să știe dacă agresoarea este om sau diavol

În sala de tribunal, judecătorul Robert Beech-Jones a spus că Wang, care are cetățenie chineză, a manifestat o "insensibilitate patologică" în timp ce a înfipt cuțitul în gâtul, trunchiul și partea superioară a brațelor victimei.

O scenă încărcată de tensiune emoțională s-a petrecut la proces.

Mama lui Shuyu Zhou i-a strigat lui Wang: "Cum ai putut fi atât de nemiloasă? Ce ești, om sau diavol?"

Deși această întrebare nu a primit răspuns definitiv,  avocații lui Wang susțin că acuzata este, la rândul său, victima unei erori judiciare.

Apărătorii ei cer o pedeapsă mai blândă, bazându-se pe un raport psihiatric care arată că Wang suferă de o tulburare depresivă, care i-a declanșat furia ucigașă.

Instanța australiană competentă urmează să decidă în privința recursului.

După executarea sentinței definitive, Wang va fi deportată în China.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close