Antena 3 CNN High Tech Adblock Plus a fost blocată. Aplicația, protagonista unui incident jenant

Adblock Plus a fost blocată. Aplicația, protagonista unui incident jenant

Adblock Plus a fost blocată. Aplicația, protagonista unui incident jenant
Sursa foto: Foto: http://arstechnica.co.uk/
19 Ian 2016   •   17:08

Adblock Plus, o aplicație care blochează reclamele pe paginile de internet și care a fost descărcată de peste 400 de milioane de utilizatori, a fost blocată de la a participa la marea conferință anuală a Interactive Advertising Bureau. IAB este principala organizație din industria de publicitate online, iar conferința este dedicată tuturor marilor jucători de pe această piață. 

Conform unei postări pe blogul Adblock Plus, compania își achiziționase un bilet la conferința IAB, care are loc în California la sfârșitul lunii ianuarie. Biletul nu a fost ieftin: între 1750 și 2600 de lire sterline. Însă săptămâna trecută Adblock Plus a primit un mesaj prin care era anunțată că banii au fost returnați și rezervarea anulată.

Angajatul Mar Addison de la Adblock Plus a intrebat IAB dacă nu este cumva o confuzie, că ei nu au cerut anularea, însă nu a primit în schimb decât un alt răspuns vag prin care i se confirma că accesul a fost blocat, fără un motiv explicit. 

Foarte probabil, celor de la Adblock Plus li s-a interzis accesul la conferință pentru că ei sunt cel mai mare dușman al industriei de publicitate și al companiilor care fac bani din reclamele online, pe care Adblock le blochează fără remușcări. 



×
Subiecte în articol: internet
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close