Antena 3 CNN High Tech Antena 3 şi Q2M lansează în parteneriat cu Microsoft România o versiune specială a site-ului Antena3.ro

Antena 3 şi Q2M lansează în parteneriat cu Microsoft România o versiune specială a site-ului Antena3.ro

Antena 3 şi Q2M lansează în parteneriat cu Microsoft România o versiune specială a site-ului Antena3.ro
20 Iul 2011   •   15:50

Site-ul de ştiri Antena3.ro dispune de astăzi de o versiune specială, redesenată cu ajutorul tehnologiilor HTML5 şi CSS3.

Cu un design fresh şi o structură mai aerisită, Antena3.ro/html5 funcţionează ca o aplicaţie web ce simplifică paşii de navigare între secţiunile editoriale ale site-ului şi articolele conţinute de acestea.

Proiectul a fost dezvoltat pentru Internet Explorer 9 de Antena 3, cu susţinerea Q2M şi Intact Interactive.

Versiunea HTML5 a site-ului de ştiri poate fi experimentată de cei care folosesc Internet Explorer 9, Safari sau Google Chrome. Ceilalţi utilizatori au la dispoziţie doar varianta clasică a site-ului.

“Lansarea de astăzi este un eveniment de interes pentru utilizatorii de Internet din România, aceștia având acum posibilitatea de a accesa conținutul digital într-un mod mult mai natural, mult mai intuitiv folosind o platformă de ultimă generație și bineînțeles browsere de ultimă generație precum Internet Explorer 9”, a spus Tudor Galos, Windows Business Group Lead, Microsoft Romania.

„Viitorul este al comunicării, nu al publicităţii online seci. Un proiect de genul celui lansat astăzi vine exact în această tendinţă şi ar fi fost imposibil de realizat fără deschidere totală din partea partenerilor noştri de la Microsoft şi Antena3”, spune Dragoş Stanca, managing partner Q2M.

„Am vrut să oferim publicului nostru şansa de a experimenta un alt mod de a se informa, iar tehnologia inovativă html5 ne-a permis să concretizăm acest proiect. Noua variantă a site-ului antena3.ro va surprinde atât prin layout cât şi prin funcţionalităţi”, spune Carla Donciu, new media enthusiast @Antena 3.

Antena3.ro/html5 afişează diversele domenii editoriale în culori pentru a fi mai uşor de diferenţiat, în timp ce ştirile şi articolele afişează sumarul în ferestre de previzualizare, astfel încât utilizatorii pot decide mai rapid ce este interesant pentru ei.

Utilizatorii au la dispoziţie o listă pentru revizuirea sau parcurgerea integrală a articolelor favorite. Selectarea sau eliminarea articolelor în cadrul listei de preferinţe se poate realiza prin accesarea butonului verde afişat în colţul din dreapta sus al ferestrelor ce previzualizează articolele.

De asemenea, articolele listate descrescător în funcţie de ziua apariţiei şi se încarcă instant, fără a necesita un refresh al paginii.

În plus, utilizatorii au posibilitatea de a introduce Antena3.ro/html5 în listele fixate în bara de activităţi Windows 7 sau în meniul de start al Internet Explorer 9.

 


Antena3.ro este site-ul de ştiri susţinut de televiziunea cu acelaşi nume şi inclus în portofoliul Intact Interactive, compania de new media a Intact Media Group.

Fondat în 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este liderul mondial în software, servicii şi soluţii, care ajută oamenii şi companiile să îşi atingă pe deplin potenţialul.

Misiunea Microsoft Romania este creşterea satisfacţiei partenerilor şi utilizatorilor tehnologiei de vârf Microsoft, contribuind cu profesionalism şi onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporaţiei.

Q2M este o companie de vânzari, marketing şi comunicare online, formată la sfârşitul anului 2010 prin achiziţia de către Global Digital Invest şi management buy-out a F5 X-Media [anterior, parte a Realitatea Media]. Q2M oferă servicii de strategie şi management al campaniilor digitale, brokeraj de spaţii publicitare şi este organizatorul conferinţei internationale RoNewMedia.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close