Antena 3 CNN High Tech ASUS Eee Pad Transformer Prime - prima tabletă quad-core din lume, anunțată oficial

ASUS Eee Pad Transformer Prime - prima tabletă quad-core din lume, anunțată oficial

ASUS Eee Pad Transformer Prime - prima tabletă quad-core din lume, anunțată oficial
Sursa foto: Foto: Asus
10 Noi 2011   •   15:22

ASUS a anunțat oficial Eee Pad Transformer Prime - prima tabletă din lume cu procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core. Transformer Prime are un aspect metalic ultra-subțire de numai 8.3mm, sunet cu tehnologie ASUS SonicMaster, cameră de 8MP cu auto-focus și blitz LED. Acumulatorul are o autonomie estimată de până la 18 ore atunci când este combinată cu dock-ul mobil. Prețurile internaționale vor varia de la 499$ la 599$, cu dock-ul mobil comercializat ca accesoriu la 149$.

Transformer Prime este singura tabletă metalică care cântărește 586g. Are un design metalic, fiind confecționată din aluminiu și este disponibilă în două culori: gri ametist și auriu șampanie.



Transformer Prime este prima tabletă din lume ce integrează următoarea generație de procesoare quad-core NVIDIA Tegra 3. Procesorul cu patru nuclee, acceleratorul grafic GeForce cu 12 nuclee și tehnologia vSMP, ajută Transformer Prime să ofere  multitasking, navigare web, redare video Full HD și jocuri.



Eee Pad Transformer se mândrește deja cu un ecran IPS, cu unghi larg de vizualizare de 178°, protejat de sticlă Corning Gorilla. Transformer Prime merge mai departe fiind îmbunătățit cu un display Super IPS+ cu luminozitate crescută pentru o lectură mai bună în condiții de iluminare exterioară.

O cameră de 1.2MP permite efectuarea de video-conferințe în timp ce o cameră principală are 8MP, auto-focus și bliț LED, diafragmă F2.4, senzor CMOS iluminat din spate, permite focalizări în adâncime la atingere și reduce zgomotul de imagine în condiții de iluminare insuficientă.

O premieră pentru tablete, camera de 8MP a lui Transformer Prime are capacitatea să capteze filme HD 1080p.



Transformer Prime este disponibil în variante cu spațiu de stocare de 32GB și 64GB, împreună cu un slot pentru carduri microSD, conector audio combo de 3.5mm și un port microHDMI.

Transformer Prime are un dock mobil care redefinește termenul de versatilitate, oferind utilizatorului o tastatură și un touchpad, alături de opțiunile de extensie fără limite disponibile prin portul USB și slotul pentru carduri SD.

Transformer Prime are o autonomie de până la 12 ore, dar combinat cu dock-ul mobil, funcționează până la 18 ore, aceasta fiind, potrivit Asus, cea mai mare autonomie a unei tablete.

×
Subiecte în articol: tableta
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close