Antena 3 CNN High Tech AVG Technologies anunţă AVG 2011 Enhanced Internet Security

AVG Technologies anunţă AVG 2011 Enhanced Internet Security

AVG Technologies anunţă AVG 2011 Enhanced Internet Security
17 Noi 2010   •   18:26

AVG Technologies, producătorul celui mai popular software anti-virus gratuit, a anunțat disponibilitatea imediată a celei mai noi game de software de securitate pentru Internet, AVG 2011.

Proiectarea suitei software AVG 2011 a avut la bază suportul comunității globale AVG, formată din peste 110 milioane de utilizatori. Produsul oferă protecţie îmbunătăţită pentru Web şi reţelele de socializare, printre cele mai bune rate de detecție din industrie, uşurinţă în utilizare şi un nou design. AVG 2011 este cea mai avansată soluție antivirus a companiei pentru utilizatorii finali și afaceri mici.

"Principala caracteristică a suitei AVG 2011 este că acesta beneficiază de puterea comunităţii noastre formată din 110 milioane de utilizatori. Cu noua abordare şi mulţimită noii tehnologii People-Powered Protection, toată lumea este încurajată şi împuternicită să fie parte integrantă a soluţiei; oricine face parte din comunitatea AVG contribuie la protejarea oricărei alte persoane care foloseşte totodată produsele noastre. În acest fel, în fiecare zi primim pentru evaluare peste 1,5 miliarde de ameninţări potenţiale din toată lumea", a declarat J.R. Smith, CEO, AVG Technologies.

"Suntem de părere că puternicele caracteristici de securitate Web ale suitei AVG 2011, inclusiv securitatea îmbunătăţită a rețelelor de socializare, viteza sporită, ratele de detecţie şi interfaţa intuitivă uşor de folosit sunt cele mai bune din clasa sa, atât în rândul ofertelor “free” cât şi a software-lui de securitate plătit."

Pentru mai multe amănunte accesaţi comunicatul de presă (.pdf).

×
Subiecte în articol: internet
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close