Antena 3 CNN High Tech CES 2013: Panasonic a prezentat o tabletă cu rezoluţie 4K (Ultra HD)

CES 2013: Panasonic a prezentat o tabletă cu rezoluţie 4K (Ultra HD)

CES 2013: Panasonic a prezentat o tabletă cu rezoluţie 4K (Ultra HD)
Sursa foto: Foto: pcmag.com
de N.B.    |    10 Ian 2013   •   12:06

După televizorul OLED 4K prezentat în prima zi a expoziţiei de la CES Las Vegas 2013, Panasonic a venit cu un nou ecran Ultra HD, de această dată aplicat pe o tabletă, relatează ITProPortal.

Spre deosebire de televizor, display-ul de 20 de inchi al tabletei este un LCD cu rezoluţie 3.840 x 2.560, adică un aspect 15:10.

La 2,4 kilograme şi dimensiuni 475 x 333 x 10mm, tableta nu este nicidecum o alternativă pentru iPad, ea fiind folosită în demonstraţii mult mai aplicat, pe diverse domenii de activitate.

Cu o suprafaţa multi-touch, capabilă să recunoască până la 10 degete pe suprafaţa de control şi un creion pentru un control mai exact, tableta de la Panasonic a fost prezentată ca un spaţiu de lucru pentru arhitecţi, care ar putea să o folosească pentru a vizualiza şi modifica planurile direct pe şantier, după care să le trimită la birou prin intermediul Internetului.

Rezoluţia 4K a tabletei o face perfectă pentru fotografii profesionişti. Aceştia pot vizualiza fotografiile pe care le fac la faţa locului, având opţiunea de editare încă din timpul sesiunii foto.

"Sub capotă" se află un Intel Core i5, 4GB de RAM, chip grafic Nvidia GeForce şi 128 de GB de stocare flash, care pot fi extinşi graţie unui slot microSD. La capitolul conectivitate, aceasta beneficiază de 802.11a/b/g/n Wi-Fi şi Bluetooth 4.0.

Preţul şi data de la care va fi disponibilă tableta pe piaţă nu au au fost comunicate.

×
Subiecte în articol: tableta Las Vegas
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close