Antena 3 CNN High Tech Cum a ajuns Windows să strice până și vremea. Gafa incredibilă la care nu se aștepta nimeni

Cum a ajuns Windows să strice până și vremea. Gafa incredibilă la care nu se aștepta nimeni

Cum a ajuns Windows să strice până și vremea.  Gafa incredibilă la care nu se aștepta nimeni
02 Mai 2016   •   11:18
Programul agresiv de upgrade la Windows 10 a depășit orice limită în momentul în care a întrerupt o emisiune meteo de la TV în SUA.

Cu toții știm cât de greu este să ai Windows 7 sau Windows 8 pe un computer în ziua de azi, când Microsoft face eforturi supra omenești pentru a te obliga să-ți instalezi Windows 10. De multe ori, nici măcar nu mai este opțional. Un număr semnificativ de posesori de PC-uri s-au trezit dimineața cu Windows 10 instalat fără nici un fel de intervenție din partea lor. Fără să vă dați seama, Microsoft a descărcat deja kitul de instalare pentru Windows 10 pe computerul vostru și așteaptă să dați click, intenționat sau din greșeală, pentru a iniția upgrade-ul.

Cea mai ciudată situație în care Microsoft a dat-o de gard, a avut loc zilele trecute la postul tv KCCI 8 News. Miercuri dimineață, la secțiunea de vreme probabilă din matinalul postului TV, întregul moment a fost întrerupt de invitația la upgrade. Pe ecranul de mari dimensiuni din spatele prezentatoarei Metinka Slater a fost afișată notificare prin care ,,Microsoft vă recomandă să faceți upgrade la Windows 10.”

Află ce s-a întâmplat cu Windows 10 și cum a ajuns să strice vremea. VIDEO


×
Subiecte în articol: Windows 10
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close