Antena 3 CNN High Tech Cum anulezi un e-mail pe care l-ai trimis din greșeală

Cum anulezi un e-mail pe care l-ai trimis din greșeală

Cum anulezi un e-mail pe care l-ai trimis din greșeală
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    23 Noi 2016   •   16:04

Dacă ți-ai dat seama că ai trimis din greșeală un e-mail și ai apucat să apeși butonul „Send”, există totuși o funcție care să te ajute în astfel de situații.

Funcția „Undo Send” permite revenirea la mesaj în 30 de secunde de la apăsarea butonului „Send”, dacă folosești Gmail sau Microsoft Outlook, potrivit Unica.ro.

Pentru început, trebuie să activezi „Undo Send”. Pentru a face acest lucru, mergi la opțiunea „Settings”, apoi în secțiunea „Labs”, caută în lista „Undo Send” și optează pentru „Enable”. Salvează modificările. Apoi, mergi din nou la „Settings”, selectează „General” și „Undo Send”, iar la final selectează perioada de anulare a mesajului de 30 de secunde. După activarea funcției, atunci când trimiți un mesaj, va apărea și opțiunea „Undo” alături de „View message”.

Și dacă utilizezi Microsoft Outlook poți opta pentru „Unsend”, mergând în meniu la secțiunea „Tools”. De acolo, selectează „Rules and Alerts”, dă click pe „New Rule”, alege „Start from a blank rule”, apoi „Check messages after sending”. Mai departe, apasă click pe „Next” până ajungi la pagina „Select actions”. Bifează iconița „defer delivery by a number of minutes”, care va activa opțiunea și vei putea alege numărul de minute, de la 1 la 120, timp în care mesajul tău va rămâne în Outbox, iar apoi selectează „Finish”.
 

×
Subiecte în articol: mail anulare
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close