Antena 3 CNN High Tech Epson a lansat în România cele mai avansate tehnologii în domeniul imaginii (FOTO)

Epson a lansat în România cele mai avansate tehnologii în domeniul imaginii (FOTO)

Epson a lansat în România cele mai avansate tehnologii în domeniul imaginii (FOTO)
04 Noi 2009   •   08:52

Epson a lansat în România cele mai noi echipamente de scanare, imprimare şi proiecţie pentru segmentele consumer şi business. Printre acestea se numără noile proiectoare de înaltă definiţie precum EH-TW450 sau EH-DM3 şi proiectorul EB-W8D, un all-in-one creat special pentru sectorul educaţional, modele profesionale ca EB-Z8000WU şi EB-Z8050W, vârful de gamă pentru proiecţia în locaţiile mari şi impresionantul model home-cinema Full HD EH-TW5500, cu o rată de contrast de 200.000:1.




De asemenea, Epson a adus şi în România noi modele de imprimante economice destinate utilizatorilor obişnuiţi, cu o viteză de listare mărită, un design aparte şi funcţii wireless, precum şi caracteristici tehnice şi soft-uri care optimizează calitatea fotografiilor, aceasta fiind superioară celei oferite de laboratoarele foto.

Epson Stylus Pro 3880


Utilizatorii business beneficiază de costuri de imprimare scăzute cu noile imprimante inkjet BX310FN, BX610FN sau cu imprimanta laser M1200. Nu în ultimul rând, pe segmentul imprimării şi scanării profesionale cu noile imprimante Epson a prezentat Stylus Pro 3880, Stylus Pro 7700, precum şi cu scanerul Perfection V600 Photo.

Epson Stylus Office BX610FW


?Suntem deosebit de încântaţi să ne putem completa portofoliul cu peste 40 de produse noi, care reflectă eforturile noastre pe toate segmentele de piaţă unde suntem prezenţi. Pe segmentul proiectoarelor, ne-am concentrat pe introducerea cât mai multor caracteristici tehnice de top într-un preţ extrem de atractiv pentru client; pe segmentul foto şi al imprimantelor de mari dimensiuni am urmărit crearea unor echipamente care stabilesc noi standarde de calitate în domeniul imprimării, iar la nivelul echipamentelor business am urmărit cele mai scăzute costuri operaţionale. Cu un portofoliu atât de bogat, avem încredere că produsele noastre se vor bucura în continuare de aprecierea publicului? a declarat Ciprian Baranga, National Sales & Marketing Manager, Epson România & Bulgaria.

Epson Stylus Photo PX810FW


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: internet
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close