Antena 3 CNN High Tech iPad Mini se pregăteşte pentru a ajunge pe piaţă. Furnizorii Apple au început producţia

iPad Mini se pregăteşte pentru a ajunge pe piaţă. Furnizorii Apple au început producţia

iPad Mini se pregăteşte pentru a ajunge pe piaţă. Furnizorii Apple au început producţia
Sursa foto: Foto: cultofmac.com
de N.B.    |    03 Oct 2012   •   15:17

Mult anticipatul iPad Mini de la Apple a intrat în linie dreaptă pentru producţie. Furnizorii din Asia au început producţia în masă a unor componente pentru o tabletă PC mult mai mică decât actualul iPad, informează Wall Street Journal.

LG Display din Coreea de Sud şi AU Optronics Corp (Taiwan) au început luna trecută procţia ecranelor LCD pentru noua gamă de iPad de la Apple.

Dispozitivul pentru care au început să lucreze furnizorii asiatici măsoară 7,85 inchi, cu aproape doi mai mic decât cel de 9,7 al iPad-ului, care nu a suferit modificări de la lansarea primului model din 2010.

iPad-ul diminutivat este reacţia celei mai valoroase companii din lume la produsele concurente ale celor de la Google şi Amazon, care au lansat tablete PC mai mici şi mai accesibile din punct vedere al preţului faţă de produsele Apple.

În luna iulie, Google, deja cel mai mare competitor al Apple pe partea de software datorită sistemului de operare Android, a lansat Nexus 7, o tabletă cu un ecran de 7 inch care costă 199 de dolari. Luna trecută, Amazon a lansat noua generaţie de Kindle Fire, tablete ale căror preţuri pornesc de la 159 de dolari. Cel mai nou iPad de la Apple costă de la 499 de dolari în sus.


×
Subiecte în articol: Apple tableta
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close