Antena 3 CNN High Tech Nikon D4: Majoritatea specificațiilor tehnice ale viitorului DSLR apar pe net

Nikon D4: Majoritatea specificațiilor tehnice ale viitorului DSLR apar pe net

Nikon D4: Majoritatea specificațiilor tehnice ale viitorului DSLR apar pe net
Sursa foto: Foto: Electricpig.co.uk
12 Dec 2011   •   13:53

Specificațiile tehnice ale viitorului DSLR de top Nikon D4 au apărut pe internet, din cauza unor scurgeri de informații din cadul companiei. În afara senzorului amplu, de 16,2 megapixeli, Nikon D4 (care se va asemăna cel mai probabil la design cu D3, aparatul care ilustrează acest articol) va putea captura fotografii la 11 fps, cu un ISO nativ care poate fi dus până la 102.400. Aparatul va avea și port HDMI, pe unde pot fi transferate clipurile video necomprimate. De asemenea se anunță un sistem de autofocus în 51 de puncte, potrivit Nikonrumours.com.

Însă cel mai interesant pare a fi slotul de memorie. Și asta pentru că Nikon D4 va utiliza noul standard XQD Compact Flash, care are o viteză mai mare de transfer decât cardurile SD obișnuite.

Nu se știu deocamdată cu exactitate specificațiile video ale camerei, însă Electricpig.co.uk susține că D4 va fi Full HD, și va avea și funcții de detectare a feței. Prezentarea oficială a lui Nikon D4 este așteptată la expoziția PMA din Las Vegas, care va avea loc luna viitoare.

×
Subiecte în articol: internet camera foto digitala
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close