Antena 3 CNN High Tech (P) Allview AX1 Shine, o tabletă interactivă românească de 7 inch, cu GPS și funcție de telefon

(P) Allview AX1 Shine, o tabletă interactivă românească de 7 inch, cu GPS și funcție de telefon

(P) Allview AX1 Shine, o tabletă interactivă românească de 7 inch, cu GPS și funcție de telefon
06 Feb 2013   •   08:18

Tableta Allview AX1 Shine este un partener pentru oamenii de afaceri activi cât şi un gadget ideal pentru persoanele cărora le place să călătorească şi să se relaxeze. Graţie dotărilor sale, tableta poate fi folosită atât pentru funcţii de divertisment, cum ar fi vizionarea de filme în format HD, cât şi pentru activităţi ce necesită aplicaţii dedicate anumitor sarcini.

AX1 Shine are un ecran multitouch capacitiv IPS-LCD de 7 inch, cu o rezoluţie de 1024 X 600 pixeli, care, alături de procesorul Cortex-A9 Dual Core de 1 GHz, pe un sistem Android 4.0.4, asigură o redare fluidă a oricărui conţinut multimedia. Experienţa multimedia este intregită de difuzoarele stereo care oferă un sunet calitativ.

Camera foto-video are are o varietate de setări care oferă o flexibilitate mare în utilizare. Efectele care pot fi aplicate fiecărei fotografii, în timp ce acestea sunt făcute sau în momentul editării, sunt uşor de folosit şi oferă o experienţă inedită. Folosind efectul fundaluri sau feţe haioase pot fi măriţi ochii, gura, nasul sau se pot comprima toate trăsăturile feţei.

Dimensiunea de 7 inch şi greutatea de doar 347 de grame fac AX1 un dispozitiv foarte portabil. Textura materialului capacului din spate este foarte plăcută la atingere şi face ca utilizarea prelungită să nu creeze neplăceri. Bateria Li-Polimer de 4500 mAh, asigură o autonomie de peste 5 ore la o folosire continuă a tabletei, iar ecranul asigură o vizibilitate clară din orice unghi, chiar şi în prezenţa unei surse de lumină puternică.

În ceea ce priveşte opţiunile de comunicare, utilizatorii tabletei AX1 pot opta pentru mai multe variante. Prin Wi-Fi, se pot folosi aplicaţii ca Skype sau Messenger pentru a comunica. Conexiunea 3G oferă portabilitate, precum şi funcţia de telefon care poate fi realizată cu ajutorul unui SIM cu număr şi al unui sistem hands-free cu Bluetooth.

Antivirusul preinstalat Bitdefender, asigură o navigare sigură pe Internet în timp ce, aplicaţiile precum Office Suite Viewer, ES File Explorer sau Stunel au scopul de a facilita utilizarea.

Pentru cei care iubesc să călătorească, sau au nevoie să se orienteze oricând, oriunde, funcţia de GPS a tabletei AX1 Shine şi procesorul puternic asigură o navigare rapidă şi eficientă.

AX1 Shine poate fi achiziţionată atât din magazinul online Allview cât şi din reţelele partenere la preţul de 879 de lei. Mai multe detalii despre această tabletă, puteţi afla de pe site-ul producătorului, www.allview.ro.


×
Subiecte în articol: tableta
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close