Antena 3 CNN High Tech Samsung a lansat în Coreea de Sud noua tabletă Galaxy Tab 10.1

Samsung a lansat în Coreea de Sud noua tabletă Galaxy Tab 10.1

Samsung a lansat în Coreea de Sud noua tabletă Galaxy Tab 10.1
Sursa foto: Foto: Samsung Electronics
20 Iul 2011   •   14:54

Samsung Electronics a lansat, miercuri, la sediul său din Coreea de Sud, o nouă versiune a tabletei Galaxy Tab, si una dintre principalele competitoare ale iPad-ului celor de la Apple.

Samsung este cel de-al doilea producator de telefoane mobile la nivel mondial si a spus de asemenea ca va lansa in august o versiune imbunatatita a telefonului inteligent Galaxy S pe piata americana, dominata de iPhone, scrie AFP.


Noua tableta foloseste sistemul de operare Android Honeycomb 3.1, dezvoltat pentru tablete, dispune de un display touchscreen de 10,1 inch, mai mare față de precedentul afișaj de șapte inch.

Samsung susține că este cea mai subțire tabletă din lume, măsurând doar 8,6 milimetri. ”Este foarte subțire și cântărește cât un pahar de cafea la pachet”, a precizat compania într-un comunicat de presă. Prețul anunțat pentru Galaxy Tab este de 634 de dolari, pe piața locală din Coreea de Sud.



Potrivit Samsung, tableta de șapte inch a fost optimizată pentru portabilitate, în timp ce noul device este optimizat pentru multimedia și navigarea pe internet.



×
Subiecte în articol: Samsung tableta
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close