Serviciile BlackBerry, inaccesibile pentru a treia zi consecutiv. RIM susţine că problema se rezolvă

de N.B.    |    12 Oct 2011   •   16:55
Serviciile BlackBerry, inaccesibile pentru a treia zi consecutiv. RIM susţine că problema se rezolvă Foto: eandt.theiet.org

Utilizatorii de BlackBerry au probleme în utilizarea terminalelor atât în Europa cât şi în Asia, pentru a treia zi la rând, deşi Research in Motion a anunţat, marţi, că se lucrează la rezolvarea  problemelor, scrie Wall Street Journal.

În cursul zilei de marţi, RIM a anunţat întreruperea mai multor servici pentru terminalele BlackBerry în Europa, India, America de Sud şi Africa. Problemele au fost cauzate de o defecţiune la nivelul infrastructurii globale, care nu a putut fi preluată de sistemul de rezervă, cauzând apariţia unui flux de date care nu a putut fi procesat.

Reprezentanţii RIM au anunţat că defecţiunea a fost rezolvată, dar va trece puţin timp până când sistemul va procesa datele netransmise.

Utilizatorii BlackBerry din Canada şi Statele Unite au raportat, de asemenea, dificultăţi în accesarea serviciilor. Aceştia se plâng, asemenea celor din Europa şi Asia că nu mai primesc mail-urile pe telefon, transferul de date este afectat, iar funcţia de instant messaging este inaccesibilă.

x close