Antena 3 CNN High Tech Sistemul de operare îți face figuri? Asta trebuie să faci ca să îți meargă calculatorul mai repede

Sistemul de operare îți face figuri? Asta trebuie să faci ca să îți meargă calculatorul mai repede

Sistemul de operare îți face figuri? Asta trebuie să faci ca să îți meargă calculatorul mai repede
18 Apr 2016   •   10:37
Din multe puncte de vedere, Windows 10 este un sistem de operare foarte bun. Din păcate, nu pe toate sisteme se mișcă la fel de bine, iar asta trebuie remediat.

Cei de la Microsoft au făcut o treabă foarte bună cu Windows 10, noul SO fiind, în mare parte, rezultatul nemulțumirilor utilizatorilor legate de Windows 8. În plus, pentru că a fost oferit ca upgrade gratuit utilizatorilor de Windows 7 și Windows 8.1, într-un timp relativ scurt a ajuns să fie instalat de foarte multe persoane. Această particularitate a obligat inginerii gigantului din Redmond să fie mai eficienți în a lansa actualizări de software pentru el, remedieri de vulnerabilități sau drivere hardware.

Trecând peste faptul că ultimul Windows de la Microsoft rulează foarte bine chiar și pe un sistem de acum 6 ani, problema cu el este că există circumstanțe în care consumă foarte multe resurse hardware într-un mod injustificabil. Cu alte cuvinte, navigați pe internet și simțiți că este foarte lent, deși aveți o configurație mai mult decât decentă. În primul rând, trebuie să fiți convinși că nu aveți viruși sau alte infecții cu malware, iar pentru asta am creat câteva tutoriale dedicate. Dacă ați eliminiat această posibilitate, dar în Resource Monitor procesorul stă foarte aproape de 100%, iar memoria RAM este plină, urmați pașii detaliați aici și ar trebui ca problema să fie remediată.

Vezi cum faci ca Windows 10 să funcțoneze perfect pe calculatorul tău.

×
Subiecte în articol: Windows 10
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close