Antena 3 CNN High Tech Revoluție la WhatsApp! Se introduce funcția așteptată de milioane de utilizatori

Revoluție la WhatsApp! Se introduce funcția așteptată de milioane de utilizatori

Bucurie mare pentru milioanele de utilizatori WhatsApp. Serviciul de mesagerie mobilă va introduce o nouă funcție, care permite citirea mesajelor mai târziu.

Revoluție la WhatsApp! Se introduce funcția așteptată de milioane de utilizatori
de Georgiana Adam    |    17 Feb 2021   •   14:30

În timp ce utilizatorii continuă să se concentreze asupra confidențialității și noilor termeni, a căror acceptare a fost amânată până pe 15 mai, WhatsApp propune noi caracteristici. Cea mai recentă idee este un instrument care va permite chiar și celor mai distrați utilizatori să nu rateze niciun mesaj.

Funcția, care, după toate probabilitățile, va fi numită „Citește mai târziu”, va permite marcarea mesajelor pentru a fi citite ulterior. Aplicația va trimite un memento, amintindu-le utilizatorilor de mesajele rămase necitite.

Noua funcție WhatsApp ar fi utilă mai ales pentru acele persoane care fac parte din grupuri în care conversațiile sunt foarte active. Astfel, va exista posibilitatea de a citi calm toate mesajele din urmă, după un simplu memento.

Conform WABetaInfo, citat de Medifax, funcția nu este încă disponibilă, dar va apărea în curând.
Pentru folosi noua funcție, se va selecta chatul dorit iar apoi se va deschide meniul dedicat, moment în care vom putea alege opțiunea „Citiți mai târziu”, ceea ce va permite salvarea mesajele pentru a fi citite ulterior. 

×
Subiecte în articol: WhatsApp
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close