Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 mai 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii trec prin schimbări de dispoziție, Săgetătorii sunt creativi

Horoscop 10 mai 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii trec prin schimbări de dispoziție, Săgetătorii sunt creativi

Horoscop 10 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Astăzi avem voie să fim egoiști și să ne vedem interesul. O zi puțin complicată, cu suișuri și coborâșuri, dar, până la urmă, cu răbdare și istețime mai ales, lucrurile ies bine.

Horoscop 10 mai 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii trec prin schimbări de dispoziție, Săgetătorii sunt creativi
Sursa foto: Antena3
de Adelina Miron    |    10 Mai 2021   •   08:58

Horoscop 10 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec 

Berbecii pot câștiga bani sau măcar nu pierd. Știu să aibă grijă de averea lor, își folosesc foarte bine resursele, adică capacitățile și experiența în plan profesional.

Horoscop 10 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pot fi năzuroși și foarte egoiști astăzi. Fac lucrurile după cum au chef, se pot impune în fața șefilor și altor persoane importante. Nu sunt foarte cooperanți. Important e să aibă claritatea scopului. 

Horoscop 10 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pot înțelege o greșeală financiară. De ce lucrurile nu merg bine acum, ce n-au făcut cândva ce a trebuit și corectând această greșeală apar perspective bune pentru viitor. 

Horoscop 10 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci ziua de astăzi poate aduce o surpriză nu neapărat plăcută din partea unor prieteni sau a unor colaboratori, persoane pe care se bazează. Schimbările de dispoziție ale acestor persoane trebuie să intre și ele în calcul.

Horoscop 10 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei ziua aduce autoritarism. Dau cu pumnul în masă, bat din picior, își impun voința. Dar asta pentru că știu că acum este momentul, este o oportunitate pe care nu vor să o scape. 

Horoscop 10 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare ziua poate aduce fricțiuni cu autoritățile, mai ales dacă au dreptul să primească un beneficiu sau un act pentru care au făcut toate diligențele până acum.

Horoscop 10 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Surprizele financiare vin din partea altor persoane care își pot schimba dispoziția sau cer mai mult decât li s-a promis sau decât au aranjat, discuții financiare.

Horoscop 10 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni vorbim de negocieri de tot felul astăzi, întâlniri importante. Sigur că se vorbește despre bani, însă trebuie să se adapteze la cerințele sau schimbările de dispoziție ale celorlalți. 

Horoscop 10 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători ziua implică o muncă creativă și ingenioasă ca să nu piardă, ci să câștige. Deci, să se adapteze la tehnologii, la noile invenții sau la noile soluții. 

Horoscop 10 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni ziua poate aduce schimbări de dispoziție, astfel încât iau cunoștință și cu maleabilitățile lor. E bine să se adapteze la persoane și la situații și acolo unde nu pot rezolva să aștepte zile mai bune. 

Horoscop 10 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători vorbim de o zi poate un pic mai dificilă din punct de vedere al concentrării. De aceea este bine să își analizeze care sunt frânele sau cauzele interioare care nu îi lasă să se adune și să facă treaba pe care și-au propus-o. Discuții și în casă.

Horoscop 10 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Pești 

Pentru Pești lucrurile pot fi puțin dificile, în sensul că apar schimbări pe drum, discuții foarte multe astăzi despre niște schimbări care trebuie luate sau adaptări în munca pe care o fac. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close