Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 decembrie 2021. Leii experimentează sentimente, Vărsătorii sunt tensionați

Horoscop 15 decembrie 2021. Leii experimentează sentimente, Vărsătorii sunt tensionați

Horoscop 15 decembrie 2021. Astăzi, nativii zodiei Taur au parte de schimbări, în timp ce nativii zodiei Fecioară pot trăi momente foarte intense.

Horoscop 15 decembrie 2021. Leii experimentează sentimente, Vărsătorii sunt tensionați
Sursa foto: Unsplash.com | Chema Photo
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Dec 2021   •   15:00

Horoscop 15 decembrie 2021 pentru Berbec

Astăzi, Berbecii pot simți o oarecare confuzie în relațiile lor romantice și pot descoperi că forțe importante complică situația. În ceea ce vă privește, încercați să nu vă descurajați de evenimentele care se întâmplă, deoarece acestea vor fi influențate de această energie. Este doar un moment prost care va trece și, în final, situația se va limpezi. Fă un pas înapoi și vei vedea că aceste eșecuri sunt doar un grăunte de nisip.

Horoscop 15 decembrie 2021 pentru Taur

Este posibil să vezi schimbări bruște în viața ta amoroasă. Calmează-te însă și nu intra în panică pentru că fără îndoială această nouă întorsătură va fi pozitivă. Poate că partenerul vă sugerează să locuiți împreună, să vă căsătoriți, să aveți copii... De asemenea, puteți observa schimbări în proiectele comune pe care le-ați marcat unul pentru celălalt. În orice caz, este o zi grozavă pentru a trece mai departe și a-ți include partenerul în planurile tale.

Horoscop 15 decembrie 2021 pentru Gemeni

Cu siguranță astăzi Gemenii vor întâlni situații și oameni care provoacă tensiune atunci când vine vorba de modul în care ar trebui făcute lucrurile. Și asta va afecta în special domeniul relațiilor romantice, unde aceste tensiuni vor fi mai vizibile. Ar trebui să știi să-ți amintești la timp că alții nu sunt dușmanii tăi. Nu fi paranoic în privința asta. Fă tot posibilul să te relaxezi și fii sigur că totul va fi bine.

Horoscop 15 decembrie 2021 pentru Rac

Nu este nevoie să lucrezi din greu cu partenerul tău pentru a-l face să înțeleagă care sunt sentimentele tale. Astăzi, dimpotrivă, va aprecia că îi lași un mediu de libertate și te va iubi și mai mult. Ar trebui să lași loc altora să-și întindă aripile. O atitudine puțin îndepărtată ar fi mai bună pentru amândoi pentru că vă va permite să vă dezvoltați personalitatea și să vă reafirmați convingerile.

Horoscop 15 decembrie 2021 pentru Leu

Uneori ai tendința de a fi mai interesat de prietenie decât de relațiile romantice. În acest moment, s-ar putea să experimentați sentimente complexe pentru o persoană și ele pot reapărea astăzi. Poate ai în jurul tău un prieten fermecător/încântător de care ai vrea să te apropii, dar îți este frică să nu-ți compromiți prietenia. Spune-i acelei persoane cum te simți și disconfortul se va topi ca zăpada la soare.

Horoscop 15 decembrie 2021 pentru Fecioară

Astăzi s-ar putea să te simți capabil să faci dintr-o dată o declarație pasională. S-ar putea să fii într-o dispoziție foarte impulsivă, deoarece planetele excită aceste sentimente de afecțiune profundă. Dacă ai pus ochii pe o anumită persoană, ar trebui să fii curajos cu ea. O vei complimenta și îi vei arăta interesul pentru ea. Dacă în prezent ai un iubit, ai putea trăi momente foarte intense.

Horoscop 15 decembrie 2021 pentru Balanță

Pe tot parcursul zilei, puterea farmecului Balanței se va înmulți cu zece. Fără îndoială, vei fi centrul de atracție într-o întâlnire de prieteni sau o întâlnire profesională. Latura ta poetică și creativă, precum și stilul tău măgulitor, vor fi aspectele personalității tale care îi vor seduce cel mai mult pe cei din jur. Dacă încă mai speri să întâlnești pe cineva, aceasta ar putea fi o zi bună.

Horoscop 15 decembrie 2021 pentru Scorpion

Pe parcursul zilei de astăzi, Scorpionii vor vedea cum dragostea se profilează la orizont și vor simți că focul se ridică în ei. Așa că eliberează-ți inima și lasă-o să explodeze. Ar trebui să realizezi că mulți oameni îți atrag atenția pentru că îți stimulează personalitatea grijulie și distractivă. S-ar putea să suspinați în seara asta în brațele cuiva care vă place.

Horoscop 15 decembrie 2021 pentru Săgetător

Această zi ar trebui să îți ofere o oarecare claritate despre viitorul tău profesional. Este posibil ca în acest moment să te regăsești într-un moment de jos și, uneori, să te întrebi de ce faci această muncă sau de ce studiezi ceea ce studiezi. Uneori s-ar putea să ai chiar și o mare dorință de a face ceva diferit. Această zi în care rațiunea prevalează îți poate face sentimentele puțin mai concrete.

Horoscop 15 decembrie 2021 pentru Capricorn

Astăzi, Capricornii nu ar trebui să acorde prea multă importanță iubirii. Și în cazul tău, ar fi mult mai bine dacă ai fi vesel și nu ai exagera latura serioasă a vieții tale amoroase. Distrează-te cât poți de mult alături de partenerul tău și subliniază prietenia care te unește. Amintește-ți că, cu sau fără, vei fi întotdeauna o persoană întreagă. Nu ai nevoie de nimeni pentru a fi tu însuți.

Horoscop 15 decembrie 2021 pentru Vărsător

Poate că astăzi ar putea fi o zi extrem de tensionată pentru Vărsător. Cât despre tine, s-ar putea chiar să te enervezi inutil. De asemenea, s-ar putea să simți că persoana cu care îți împarți viața nu te înțelege sau că este nevoie de mult timp pentru a înțelege lucruri care ți se par simple, dar aceasta este o simplă iluzie. Adevărul este că acum te simți mai puțin confortabil cu imperfecțiunile altora, dar gândește-te că le ai și tu.

Horoscop 15 decembrie 2021 pentru Pești

Astăzi ar putea fi o zi bună pentru Pești pentru a încerca să se afirme puțin mai mult în viața lor socială. Poate doriți să vedeți o persoană specială din nou și să mergeți la o întâlnire cu ea. Ar trebui să fii mai încrezător în felul în care îți exprimi sentimentele. Ar trebui să te desprinzi de acea blestemată de timiditate. Ați putea obține rezultate bune dacă anunțați pe alții că sunteți interesat de aceasta sau acea persoană.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close