Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 16 decembrie 2021. Capricornii uită de probleme, Peştii sunt pesimişti

Horoscop 16 decembrie 2021. Capricornii uită de probleme, Peştii sunt pesimişti

Horoscop 16 decembrie 2021. Fecioarele evită conflictele, în timp ce Vărsătorii au senzaţia că timpul trece foarte repede.

Horoscop 16 decembrie 2021. Capricornii uită de probleme, Peştii sunt pesimişti
Sursa foto: Unsplash.com | Alberto Frías
de Georgiana Adam    |    15 Dec 2021   •   15:05

Horoscop 16 decembrie 2021 pentru Berbec

Există o parte din dumneavoastră care se luptă în mod constant împotriva a ceea ce nu sunteţi de acord sau consideri nedrept. Astăzi, este o zi bună, pentru că şi starea dumneavoastră este una bună. Cineva vă va mulțumi, dar nu toată lumea va fi de partea dvs.

Horoscop 16 decembrie 2021 pentru Taur

Astăzi este o zi destul de plăcută în sensul că vă veţi simţi mai ușori și nu vă veţi pune prea multe întrebări. În plus, totul va ieși destul de bine pentru dvs și, în general, ziua nu va fi dificilă. Dacă sunt copii în preajmă, le veţi acorda mare atenție. 

Horoscop 16 decembrie 2021 pentru Gemeni

Este mai bine să faceţi un pas înainte pentru a rezolva orice situaţie ciudată care poate exista cu un prieten. La locul de muncă, apar mici discuţii, dar care se vor domoli în a doua parte a zilei.

Horoscop 16 decembrie 2021 pentru Rac

Astăzi, este o zi în care veţi petrece în compania mai multor oameni. Vă veţi simţi foarte bine şi chiar veţi fi apreciat. În viaţa sentimentală se pare că toate merg foarte bine. Atunci când există discuţii, încercaţi să vă păstraţi calmul.

Horoscop 16 decembrie 2021 pentru Leu

Vă veţi putea recăpăta liniștea sufletească în multe aspecte ale vieții tale dacă vă lăsaţi purtaţi de niște sfaturi foarte înțelepte pe care le veţi primi astăzi. Să nu credeţi că știţi totul, ascultaţi și veţi învăţa o lecție foarte valoroasă. Vă va face mult mai bine decât crezi. 

Horoscop 16 decembrie 2021 pentru Fecioară

Dacă vreţi să convingeţi o persoană încăpățânată, trebuie să fiţi răbdător, blând și să folosiţi persuasiunea și empatia. Veţi putea să faceţi să vadă ceva bun pentru acea persoană și să evite confruntările inutile. Veţi avea cuvintele la dumneavoastră.

Horoscop 16 decembrie 2021 pentru Balanţă

Astăzi, ar fi bine să nu amânaţi nicio problemă ce presupune depunerea unor acte. Chiar dacă consideraţi că mai pot aştepta, nu este chiar aşa. Încercaţi să fiţi pe zero înainte de sărbătorile de iarnă. 

Horoscop 16 decembrie 2021 pentru Scorpion

Este posibil ca astăzi să faceţi nişte cheltuieli neprevăzute care vă pot da economiile peste cap. Într-adevăr, nu este cel mai bun moment, însă din păcate nu le puteţi anula. 

Horoscop 16 decembrie 2021 pentru Săgetător

Nu petreceţi prea mult timp ascultând o persoană care nu este foarte de încredere și care vă poate aduce complicații pe care nici nu ți le poți imagina. Vă va cere o favoare care v-ar putea pune în necazuri. Plecaţi cât puteţi de departe cu o scuză politicoasă.

Horoscop 16 decembrie 2021 pentru Capricorn

Nu înceta să te uiți în jurul tău astăzi și vei vedea cât de bine te vei simți pentru că un copil sau cineva pe care-l iubești îți oferă bucurie sau un timp foarte îmbucurător. Vei uita problemele și vei reînnoi puterea în tine.

Horoscop 16 decembrie 2021 pentru Vărsător

Veți avea senzația că timpul trece foarte repede și într-un anumit fel este adevărat, așa că nu vă gândiți că va dura atât de mult până să sosească ceva după care tânjiți. În relaţia de familie, se arată liniştea şi pace, după ce aţi avut o perioadă destul de tensionată.

Horoscop 16 decembrie 2021 pentru Peşti

Dacă nu vedeţi lucrurile cu acelaşi entuziasm, este pentru că aveţi o stare anxioasă care vă domină în această perioadă. Poate că există cineva în jurul dumneavoastră care vă influenţează negativ. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close