Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17 septembrie 2021. Scorpionii sunt pe val, Gemenii iau decizii radicale

Horoscop 17 septembrie 2021. Scorpionii sunt pe val, Gemenii iau decizii radicale

Horoscop 17 septembrie 2021. Berbecii își recapătă stabilitatea emoțională, în timp ce Balanțele înlătură din viața lor oamenii cu energie negativă.

Horoscop 17 septembrie 2021. Scorpionii sunt pe val, Gemenii iau decizii radicale
Sursa foto: Unsplash.com | Gabriel Silverio
de Georgiana Adam    |    16 Sep 2021   •   15:00

Horoscop 17 septembrie 2021 pentru Berbec

După foarte multă vreme se pare că a venit timpul să vă recăpătaţi stabilitatea emoţională. Un prieten apropiat vă va ajuta să găsiţi calmul emoțional de care aveţi nevoie atât de mult. 

Horoscop 17 septembrie 2021 pentru Taur

Astăzi, este o zi foarte bună pentru investiţii. Persoana pe care o iubiţi este reticentă să clarifice problemele pe care le aveţi. Important este să aveţi răbdare şi totul se va rezolva.

Horoscop 17 septembrie 2021 pentru Gemeni

Unele discuţii pe care le veţi avea în familie s-ar putea să rănească pe cineva. Încercați să fiți diplomați și să vedeți partea bună a tuturor lucrurilor. Veți lua decizii radicale, astăzi.

Horoscop 17 septembrie 2021 pentru Rac

Veți primi sprijin de la o persoană de încredere, acest lucru vă va permite să accelerați activitățile care păreau complicate. În dragoste, fiți mai rezervați. Lăsați timpul să-și spună cuvântul!

Horoscop 17 septembrie 2021 pentru Leu

Astăzi, păstrați-vă răbdarea! Cineva se gândeşte la voi. Nu mai durează mult şi se va arăta. Astrele vă recomandă să fiţi înţelegători cu cei din jur.

Horoscop 17 septembrie 2021 pentru Fecioară

Veți ajunge la un acord care vă va permite să accelerați acele proiecte care păreau stagnante. Nu vă face bine să mențineți conflicte sau resentimente, veți căuta să vă cereți scuze și vă veți împăca. 

Horoscop 17 septembrie 2021 pentru Balanță

Sunteţi norocoşi. Astăzi, nu ar fi deloc rău să jucaţi la loto. Nu se ştie niciodată.

Horoscop 17 septembrie 2021 pentru Scorpion

Astăzi, vă elibereţi de un stres foarte mare. În relaţia de cuplu, toate merg strună. La locul de muncă sunteţi apreciaţi pentru munca pe care o depuneţi. Sunteţi pe val!

Horoscop 17 septembrie 2021 pentru Săgetător

Sunteţi mândri şi aroganţi, astăzi. Ideal ar fi să nu intraţi în discuţii cu nimeni. S-ar putea să stricați niște prietenii.

Horoscop 17 septembrie 2021 pentru Capricorn

O zi cu noi începuturi și multă activitate, veți avea și o propunere pe care ar trebui să o acceptați.

Horoscop 17 septembrie 2021 pentru Vărsător

Astrele vă recomandă să fiți mai tandri cu partenerul de viață. În relația cu șeful apar mici tensiuni. Se anunță un weekend de vis.

Horoscop 17 septembrie 2021 pentru Pești

Vă recâștigați încredere de sine. Vă veți distra tot weekendul. Probabil veți merge la o petrecere. S-ar putea să întâlniți o persoană interesantă.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close