Antena 3 Horoscop Horoscop 2 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii trebuie să recupereze timpul pierdut, Taurii au preocupări financiare

Horoscop 2 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii trebuie să recupereze timpul pierdut, Taurii au preocupări financiare

de Adelina Miron    |    02 Aug 2021   •   08:58
Horoscop 2 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii trebuie să recupereze timpul pierdut, Taurii au preocupări financiare
Sursa foto: Antena 3

O zi tensionată, schimbăm planurile și poate unora dintre noi le lipsesc informațiile sau se simt nesiguri de lucrurile pe care le au de făcut.

Avem nevoie de mult tact și răbdare. Să-i înțelegem pe ceilalți, dar să avem și puterea să privim din alt unghi. 

Horoscop 2 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Este posibil să treacă printr-un moment delicat, mai ales dacă se simt tensionați sau au sentimentul că nu stăpânesc foarte bine o operație pe care o au de făcut acum.

Horoscop 2 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Îi preocupă banii, fie că au cheltuieli, fie că trebuie să acopere o datorie.

Horoscop 2 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Ziua aduce emoții și sensibilitate. Nu se simte fizic în formă și nu pot face lucrurile pe care și le-au propus. Pot descoperi că nevoile casei sunt mari, dar situația financiară nu este favorabilă.

Horoscop 2 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Ziua este marcată de sentimentul că au scăpat ceva, informații sau acte. Trebuie să recupereze timpul pierdut.

Horoscop 2 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Tensiunile sunt legate de bani. Un proiect în care au investit poate nu întoarce investiția pierdută. Atenție la prieteni pentru că mai mult consumă timp și energie decât câștigă.

Horoscop 2 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Aspectele sunt tensionate din cauza faptului că nu simt că se află la locul potrivit sau au fost îndemnate să intre în situații care nu le reprezintă.

Horoscop 2 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Tensiuni, mai ales din cauza unor întârzieri ce vizează acte, vorbe, promisiuni neonorate. Trebuie să se replieze și să se bazeze mai puțin de persoanele care nu sunt valide.

Horoscop 2 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Sentimentul de pagubă îi urmărește pe Scorpioni din cauza unor persoane care nu își fac treaba, fie nu sunt de găsit acum când au mai multă nevoie de ele.

Horoscop 2 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Tensiunile pot fi legate de propria lor imagine, care nu este impecabilă. Vorbele circulă și s-ar putea ca unii oameni să nu aibă o impresie foarte bună.

Horoscop 2 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Multă muncă astăzi, dar fie nu au cu ce sau nu au cu cine. Au sentimentul că nu avansează.

Horoscop 2 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Sunt ușor iritabili, nu au ritmul potrivit pentru ce și-au propus acum, dar nici nu vor să depindă de nimeni, așa că amână.

Horoscop 2 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Nu simt că sunt într-o formă foarte bună și sunt intimidați de persoanele cu care se întâlnesc. Nu prea vor să spună tot adevărul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close