Antena 3 CNN Horoscop 20 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii pun banii la lucru pentru proiecte. Peştii se lasă răsfăţaţi de familie

20 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii pun banii la lucru pentru proiecte. Peştii se lasă răsfăţaţi de familie

20 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. O zi în care punem un pilon important în viaţa noastră. Chiar dacă este sâmbătă destinul nu stă pe loc şi afacerile noastre merg mai departe.

20 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii pun banii la lucru pentru proiecte. Peştii se lasă răsfăţaţi de familie
de Claudia Popovici    |    20 Mar 2021   •   09:05

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

20 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Foarte important cu cine colaboraţi sau cu cine vă consultaţi astăzi. Berbecii pot primii nişte sugestii foarte bune.

20 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Banii vorbesc astăzi. Taurii nu au timp de distracţie, iau nişte decizii de destin, se motivează şi se mobilizează pe un drum de succes pentru ei dar iniţiat de ei.

20 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii depăşesc un handicap, o imagine greşită despre ei, o situaţie sau o colaborare şi li se deschide un viitor în faţă foarte bun. Acte bune astăzi.

20 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Ziua aduce o rezolvare fără efortul lor. În jurul lor lucrurile se aşează de aşa natură încât se depăşeşte un moment delicat, un moment critic.

20 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii sunt foarte populari astăzi. Sunt înconjuraţi de prieteni. Legat de proiectele lor, au idei bune de marketing prin care îşi popularizează munca.

20 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele muncesc astăzi în colaborare cu ceilalţi. Vorbesc despre planurile şi proiectele lor, îşi diseminează ideile şi au mult succes în ceea ce fac.

20 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balantele pot călători sau îşi pregătesc o călătorie, întâlniri foarte bune sau discuţii cu persoanele aflate la distanţă şi lucrează la nişte acte bune.

20 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni ziua aduce rezolvări materiale şi patrimoniale. Dau de bani sau au dat deja de ei şi îi pun la lucru pentru proiectele lor.

20 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii fac multe promisiuni, au vorbele la ei, sunt foarte convingători, impresionează. Pot da sugestii bune, sfaturi bune celor din jur.

20 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Muncă astăzi pentru Capricorni. Persoanele tinere au tact, diplomaţie sunt foarte didactici, foarte buni profesori. Sunt mulţumiţi că sunt asculate sfaturile lor. Atenţie şi la sănătate. Lucrurile merg bine.

20 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au dragoste şi pasiune pentru lucrurile pe care le fac şi pentru oameni cu care lucrează. Vărsatorii lucrează bine cu copiii şi au idei bune mai departe pentru proiecte noi.

20 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Peştii lucrează bine cu familia. Unii doar îşi încarcă bateriile astăzi şi se lasă răsfăţaţi de familie. Alţii în familie, protejaţi de familie, lucrează la afacerile lor pentru că sunt inspiraţi şi au idei foarte bune.

O zi bună care lucrează la destinul nostru. Fie întărim, fixăm lucrurile bune pe care le-am făcut până acum, fie datorită anturajului şi susţinerii celor din jur a schimbului de idei, ne punem ideile şi noi în ordine şi ştim ce avem de făcut mai departe.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close