Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 februarie 2021. Balanţele primesc ajutor de la astre, Vărsătorii sunt înconjuraţi de o aură intensă

Horoscop 23 februarie 2021. Balanţele primesc ajutor de la astre, Vărsătorii sunt înconjuraţi de o aură intensă

Horoscop 23 februarie 2021. Este o zi în care Berbecii sunt ajutaţi de astre, la fel ca şi Balanţele, care se trezesc cu contul plin. Vărsătorii sunt înconjuraţi de o aură şi vor primi recunoaşterea pe care o merită.

Horoscop 23 februarie 2021. Balanţele primesc ajutor de la astre, Vărsătorii sunt înconjuraţi de o aură intensă
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    22 Feb 2021   •   14:34

Horoscop 23 februarie 2021 pentru Berbec

În această perioadă te simți plin de energie pentru a te ocupa de relaţiile sentimentale și afaceri. Șansa ta se învârte și în această zonă, iar intuiția ta primește influențe astrale. De aceea, e bine să nu subestimați semnalele și mesajele care vă vin în această seară, pentru că pot veni bani. Nu lăsaţi să treacă aşa semnele pe care le primiţi, cel mai important e să le interpretați.

Horoscop 23 februarie 2021 pentru Taur

Profitați la maximum de această zi de marți care marchează începutul lunii sinodice, o etapă care vă înconjoară şi vă ajută în multe situații complicate vor începe să-şi găsească o soluţie. Lăsați în urmă tristețea trecutului, dezamăgirile și înfruntați-vă prezentul cu optimism. După-amiaza poate aveţi parte de un eveniment important care vă va ține extrem de ocupat. Neașteptatul și neobișnuitul devin o sursă de bucurie pentru tine.

Horoscop 23 februarie 2021 pentru Gemeni

Tranzitul planetar din această zi de marți indică schimbări în modul tău de a vedea realitatea în această perioadă. Vor fi surprize plăcute în viața ta financiară și te trezești cu o idee bună, astfel că nu ar trebui să o lași să treacă pe lângă tine. Ceea ce faci poate însemna o notă de geniu, dacă îţi duci la capăt voința de a atinge acest scop. Cu un impuls, vei deveni capabil să-ți rezolvi problemele financiare și sentimentale.

Horoscop 24 februarie 2021. Racii sunt încrezători în forţele lor, Vărsătorii au nevoie de o schimbare

Horoscop 23 februarie 2021 pentru Rac

Probabil că nu dormi bine noaptea și acest lucru te afectează dimineața. Acordă prioritate somnului și odihnei. Dacă ești cu un partener stabil, poate fi o ocazie bună de a ți-l apropia și de a da mai multă atenție relației. 

Horoscop 23 februarie 2021 pentru Leu

Dacă ești într-un cuplu, ziua va fi foarte profitabilă, deoarece vei putea fi de acord cu planurile de viitor pe care le-a făct partenerul. Ai capacitatea de a calma oamenii care poartă negocieri cu tine astăzi. Cineva de la birou este posibil să îți ceară sfaturi și să îți facă mărturisiri.

Horoscop 23 februarie 2021 pentru Fecioară

O persoană pe care o iubești îți va oferi vești foarte bune despre viața ei. O moștenire sau bani datorați ar putea fi să apară astărzi și vei primi acei bani. Folosește-i pentru un proiect pe care îl aveai de mult timp în mine, nu-i risipi pe lucruri inutile.

Horoscop 23 februarie 2021 pentru Balanţă

Există vești bune pentru Balanțe. Vă intră bani în cont pentru că primiți influențe astrale extrem de pozitive. Acesta este momentul să vă urmăriți inspirațiile și să vă încercați norocul. Așteptați un premiu. Dificultățile temporare în familie vă pot face să doriți să le rezolvați. Cu toate acestea, pot exista și alte responsabilități care vă pun presiune. În acest moment, cea mai inteligentă decizie este probabil să aveți grijă mai întâi de voi.

Horoscop 23 februarie 2021 pentru Scorpion

Pentru cei care au o familie numeroasă, este un moment bun pentru a vă întâlni cu toată lumea. Atenție! Lecții importante de viață ar putea apărea astăzi. Prea multă valoare materialului și puțin esențialului. Astăzi este o zi bună pentru a-ți stabili câteva obiective. Indiferent dacă este sau nu o sarcină ușoară pentru dvs., astăzi va necesita foarte puțin efort. S-ar putea să vă fie mai ușor să vă concentrați.

Horoscop 23 februarie 2021 pentru Săgetător

Nu lăsați anumite lucruri din lumea voastră să vă facă să renunțați la calea pe care ați ales-o. Este ziua voastră pentru reconciliere, aranjamente sentimentale și dragoste profundă. Dacă luați în considerare o investiție potențială într-o afacere nouă, analizați toate opțiunile. Dacă vă ghidați numai după o opinie, ați putea pierde bani! Dacă cineva vă rănește sentimentele azi, încercați să ignorați.

Horoscop 23 februarie 2021 pentru Capricorn

Este posibil să treci printr-o etapă de indecizie în care nu știi exact ce ar trebui să faci pentru a-ți ține persoana iubită lângă tine. Totuşi, nu exagera, el vă urmărește instinctele și în același timp arată mai multă dragoste și tandrețe în relația voastră. 

Horoscop 23 februarie 2021 pentru Vărsător

Aura intensă care te înconjoară în această zi de tranzite planetare importante te impulsionează să acționezi și să nu mai aștepți de la alții. Ai încredere în potențialul tău și vei primi în curând recunoașterea pe care o meriți. Șansele unei creșteri salariale sau a unei recompense la locul de muncă sunt mari. 

Horoscop 23 februarie 2021 pentru Peşti

În această marți, te înconjoară un sentiment de liniște care îți va permite să te bucuri pe deplin de viața ta amoroasă, dacă nu exagerezi sau nu încerci să atragi atenția cu atitudini forțate. Dacă vrei să avansezi în viața profesională, alocă-ți timp pentru a afla despre progresele tehnologice din companie.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close