Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 5-11 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii poartă negocieri, Taurii au întâlniri emoționante

Horoscop 5-11 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii poartă negocieri, Taurii au întâlniri emoționante

Horoscop 5-11 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Toată săptămâna luptăm pentru libertățile noastre. Atât față de familie, cât și prieteni, colegi, societate. Ne interesează să ne urmăm destinul. Este o săptămâna care ne face alerți și atenți la informațiile din jur, dar și la ideile pe care le construim. Să avem mai multă încredere în imaginația noastră și să ne urmăm visul.

Horoscop 5-11 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii poartă negocieri, Taurii au întâlniri emoționante
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Iul 2021   •   08:39

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 5 - 11 iulie 2021, Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, săptămâna începe cu o mare preocupare pentru bani și teama că pierd bani. De aceea, sunt foarte atenți și își reglează conturile, mai ales marți, miercuri și chiar și începutul zilei de joi, negociind mai strâns interesele lor. Pot face drumuri, se pot întâlni, la mijlocul săptămânii, poartă discuții importante și fac tot felul de aranjamente bune. Pentru final de săptămâna, se anunță Luna Nouă în casă, în cămin. Așa încât afacerile de familie sunt și ele importante și probabil niște investiții bine venite, folositoare, se pot face.

Horoscop 5 - 11 iulie 2021, Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, o săptămâna care începe marți, miercuri și joi, cu o preocupare deosebită de a-și duce la îndeplinire planurile. Se pot răzgândi, de mai multe ori chiar în acest interval, și de aceea, spre surpriza celor din jur, fac lucrurile doar așa cum simt și au imbold. Pentru ziua de joi se pot anunța bani. Asta datorită muncii lor, negociază foarte bine și își cunosc interesul. Pentru sâmbătă și duminică, Luna Nouă aduce călătorii și întâlniri extraordinar de emoționante.

Horoscop 5 - 11 iulie 2021, Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, o săptămâna care debutează cu dorința de a rezolva o problema neîncheiată, mai ales luni. Au o restanță, poate doar emoțională, dar pentru unii poate fi și financiară. Grija pentru sănătate de asemenea, apare și ea de la începutul săptămânii. Însă sunt foarte eficienți, bine mobilizați, intuitivi și fac alegei bune, miercuri și joi în special. Mijlocul săptămânii este marcat și de o reușită juridică sau rezolvarea unor acte. Iar Luna Nouă din weekend aduce vești bune financiare.

Horoscop 5 - 11 iulie 2021, Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, o săptămâna delicată. Poate e mai bine să fie mai rezervați, să stea deoparte. Și marți și miercuri și joi, astrele anunță discreție. Poate e mai bine să ajute pe alții, să sprijine și să încurajeze pe alții, sau să consoleze și să aline, decât să acționeze ei pentru treburile lor. În tot cazul, e posibil ca afacerile lor să depindă de alții. Luna Nouă, în weekend, le dă foarte multă energie și vizionarism. Știu care este drumul lor, tocmai pentru că observă foarte atent ce se întâmplă în jur.

Horoscop 5 - 11 iulie 2021, Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, o săptămâna socială, cu aspecte foarte bune. De aceea pot avea loc întâlniri, sau ies cumva în evidență. Își pot organiza tot felul de activități sociale. Oamenii vorbesc de bine de ei, chiar dacă surprind, prin gesturile și ideile lor. Luna Nouă, care se formează în weekend, marchează mai mult sănătatea sau relațiile de familie. Este sub imperiul astrelor să fie alături de o persoană care are nevoie de ajutor și poate chiar le cere sprijinul.

Horoscop 5 - 11 iulie 2021, Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare este o săptămâna foarte importantă, cu planuri bine poziționate în zona puterii, a prestigiului și a impunerii. Ideile lor și experiența profesională merită să fie propagate, promovate. Și au dispute chiar și cu șefii. Până la urmă li se dă dreptate, sau își impun ideile și e mai bine așa. Lucrurile ies foarte bine în cele din urmă, la rezultate foarte bune. Luna Nouă le aduce foarte mulți lauri, recunoaștere, laude și aprecieri. De asemenea, finalul de săptămâna poate să fie minunat și în plan sentimental.

Horoscop 5 - 11 iulie 2021, Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanțele lucrează mult cu actele și cu informațiile, în această săptămâna. Fie dau examene, fie semnează contracte, sau sunt nevoite să mai citească o lege, un regulament, sau contractul pe care l-au semnat. Pot purta discuții cu oficiali sau cu funcționari, importanți în faza aceasta a demersurilor lor, pentru a obține avizele și autorizațiile de care au nevoie. Și le pot obține. Pledează mult, intră pe geam, dacă sunt dați afară pe ușă, totul pentru a-și rezolva legal interesele. Weekendul vine cu o victorie. Luna Nouă poate marca o nouă etapă în planurile și proiectele lor, sau la locul de muncă.

Horoscop 5 - 11 iulie 2021, Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, un puternic interes pentru bani. Bani obținuți dintr-o claborare, mai ales cu persoane tinere. Este bine să dea o șansă celor mai puțin experimentați, dar care sunt creativi, ingenioși, au o gândire îndrăzneață. Pentru că soluțiile foarte simple, la îndemână, dar pentru care e nevoie de imaginație, vin tocmai din partea acestor persoane tinere. Multe calcule și realizări legate de casă și cămin. Un foarte bun management al averii. Asta se întâmplă la mijloc de săptămâna. În weekend, călătorii foarte frumoase, la rude sau alături de familie.

Horoscop 5 - 11 iulie 2021, Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători este o săptămâna foarte socială, cu întâlniri, chiar flirturi sau curtoazii, care fac plăcere, au umor și pot impresiona. Sunt mai curând centrifugi, cu alte cuvinte mai curând în afara familiei decât în familie. În weekend, însă, au nevoie de familie, pentru a ajunge la un numitor comun privind averea familiei. Și pot lua o hotărâre foarte generoasă, nu în detrimentul lor, dar mai mult în avantajul altei persoane, pe care o bucură.

Horoscop 5 - 11 iulie 2021, Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii muncesc de zor, toată săptămâna și bine fac. Si ei pot colabora cu persoane foarte tinere. Trebuie să se pună la punct cu lucruri mai noi, care au apărut în profesia lor, fie tehnologice, fie legate de legi și regulamente. Dar se descurcă foarte bine și sunt foarte provocați mental să găsească soluții, să se adapteze și să învețe lucruri noi. Unii dintre Capricorni pot avea idei noi de afaceri sau își îmbunătățesc un hobby, astfel încât, în timp, să devină productiv și să le aducă bani. Luna Nouă din weekend pune marcaj pe relația partenerială, așa încât aspectele bune pot aduce tandrețe, dragoste, sau o atenție, un gest frumos pe care îl fac pentru partener.

Horoscop 5 - 11 iulie 2021, Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii sunt creativi și inspirați. Au idei noi, proiecte noi, vorbesc despre ele, se și laudă un pic. Alți Vărsători pot fi preocupați de idile noi. În tot cazul, inima le este deschisă, foarte sus și foarte veselă, luminoasă. Luna Nouă aduce multe rezolvări. Poate tocmai pentru că au avut o gândire mai creativă, ingenioasă. Sâmbătă și duminică își pot face planuri profesionale mult mai așezate, iau decizii foarte bune pentru ei și din punct de vedere financiar.

Horoscop 5 - 11 iulie 2021, Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Pești, realatia cu familia este foarte importantă această săptămâna. Și vor să știe care este locul lor sau dreptul lor material. Se discuta mult, se fac ședințe, să primesc vizite sau se proiectează călătorii la membri ai familiei. Chiar și unele temeri pe care le pot avea, legat de bani, sănătate sau avere, le discuta cu membri ai familiei și primesc mult sprijin. Este posibil să vândă sau să cumpere ceva, sau să hotărască asta în această săptămâna. Nu este rău, pentru că le aduce roade. Luna Nouă din weekend aduce multă iubire și discuții importante pe teme sentimentale, cu cineva apropiat. Relația cu copiii este minunată.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
"Gheaţa cât cărămizile!". Vremea rea a făcut ravagii
x close