Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 5 august 2021. Taurii îşi vor găsi jumătatea, Gemenii reaprind flacăra pasiunii

Horoscop 5 august 2021. Taurii îşi vor găsi jumătatea, Gemenii reaprind flacăra pasiunii

Horoscop 5 august 2021. Astrele prevăd întâlnirea sufletului pereche pentru Tauri, în timp ce pentru Gemeni se reaprinde flacăra pasiunii.

Horoscop 5 august 2021. Taurii îşi vor găsi jumătatea, Gemenii reaprind flacăra pasiunii
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    04 Aug 2021   •   15:04

Horoscop 5 august 2021 pentru Berbec

Nativii din zodia Berbec vor simți din plin stresul unei perioade mai tensionate. În viața de familie, apar mici discuții care se vor rezolva în a doua jumătate a zilei. Veți trece prin foarte multe stări, vă veți simți anxioși și confuzi.

Horoscop 5 august 2021 pentru Taur

În ceea ce priveşte viaţa personală, Astrele le prevestesc nativilor din zodia Taur întâlnirea cu sufletul lor pereche. Va fi ceea ce v-ați dorit. Trebuie să vă pregătiți să acceptați unele oportunități la locul de muncă. 

Horoscop 5 august 2021 pentru Gemeni

Gemenii reaprind flacăra iubirii şi îşi impresionează partenerul prin loialitatea lor intensă. Există unele persoane din jurul dumneavoastră care nu vă doresc binele relației. Atenție la ce povestiți oamenilor. Încercați să fiți rezervați și să nu vă spuneți secretele. 

Horoscop 5 august 2021 pentru Rac

Racii își doresc să capete cât mai mult experiență în ceea ce privește domeniul de activitate. Vă veți dori chiar să începeți cursuri de formare profesională. Pot apărea promovări sau chiar oferte noi de job.

Horoscop 5 august 2021 pentru Leu

Nativul din zodia Leu are dificultăți pe plan financiar. Va trebui să cheltuiți o sumă importantă de bani, iar asta s-ar putea să vă dea peste cap toate economiile pe care le aveați. Însă, nu vă faceți griji! Voi sunteți foarte norocoși în ceea ce privește bogăția, așa că lucrurile vor intra pe un făgaș normal în cel mai scurt timp. 

Horoscop 5 august 2021 pentru Fecioară

Fecioarele au parte de armonie și iubire, atât de relația de cuplu, cât și în relația amoroasă. Aveți mult idei creative la locul de muncă, iar asta vă va remarca în fața șefilor. În a doua parte a zilei, veți fi nevoiți să luați unele decizi care s-ar putea să vă marcheze într-un fel sau altul viitorul.

Horoscop 5 august 2021 pentru Balanţă

Ziua de 5 august, le aduce nativilor din zodia Balanță multă pace, dragoste, noi oportunități și chiar bani. Astrele v-au pregătit multe surprize pe toate planurile. Sunteți un semn norocos. Veți avea o stare excelentă atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

Horoscop 5 august 2021 pentru Scorpion

Scorpionii se bucură de susținerea familie. Viața dumneavoastră se va schimba radical în perioada imediat următoare. S-ar putea să vă schimbați locul de muncă, iar asta va implica chiar deplasarea dvs într-un alt oraș. Fiți pregătiți să găsiți fericirea alături de persoana care vă împărtășește aceleași pasiuni.

Horoscop 5 august 2021 pentru Săgetător

Vă veți întâlni cu oameni pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme. Veți petrece destul de mult timp împreună și vă veți împărtăși multe amintiri frumoase. Sunteți norocoși în ceea ce privește domeniul financiar. 

Horoscop 5 august 2021 pentru Capricorn

Prioritățile dumneavoastră se schimbă. Dacă până acum vă gândeați la familie, acum se pare că sunteți mai mult cu gândul la carieră. Aveți o ușoară predispoziție de a prezenta dureri de stomac.

Horoscop 5 august 2021 pentru Vărsător

Veți avea în sfârșit curajul să vă deschideți în fața partenerului. Aveați unele gânduri care nu vă dădeau pace, însă se pare ca astăzi veți scăpa de ele. Încercați să fiți sinceri și totul va fi bine. 

Horoscop 5 august 2021 pentru Peşti

Peștii se simt singuri și confuzi. Astăzi, vă simțiți mai singuri ca niciodată, însă nu este chiar așa. Încercați să vorbiți cu unul dintre prietenii dumneavoastră, fie să cereți ajutorul unui specialist. Astrele vă recomandă să vă luați câteva zile libere și să vă odihniți. Stresul acumulat din ultima perioadă își spune cuvântul. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Elena Mateescu anunță schimbarea drastică a vremii
x close