Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce să mănânci ca să slăbești în funcție de zodia ta. Sigur nu știai ce e de fapt important

HOROSCOP. Ce să mănânci ca să slăbești în funcție de zodia ta. Sigur nu știai ce e de fapt important

HOROSCOP. Ce să mănânci ca să slăbești în funcție de zodia ta. Sigur nu știai ce e de fapt important
16 Noi 2019   •   10:07

HOROSCOP.  Atunci cand vrei sa slabesti, o poti face in functie de zodia ta. Exista anumite alimente care stimuleaza procesul de slabire, in functie de perioada.

HOROSCOP BERBEC

Trebuie sa reduci consumul de paine, branza si dulciuri. Evita sarea si piperul si inlocuieste-le cu ierburi. Bea mult ceai verde si renunta la mancarurile cu grasimi.

HOROSCOP TAUR

Trebuie doar sa reduci cantitatile. Scapa de carnea gatita, produsele din lapte si dulciurile. Fa-ti un stoc bun de legume de sezon, peste, fructe de mare, tofu si ierburi. Mananca multe supe si salate.

HOROSCOP GEMENI

Include in dieta rosii, fructe, ardei si multe fibre precum sparanghel, broccoli. Gateste-ti ghiveciuri, mananca sushi, peste si fructe de mare. Include migdale, muguri de pin si alune de padure. 

HOROSCOP RAC

Trebuie sa inveti sa stai departe de frigider si sa reduci produsele lactate cat de mult posibil. Alege fructe cu un nivel scazul de zahar, cereale, seminte si orez. Mananca legumele gatite si bea apa intre mese.

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii slabit dieta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close