Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce zodii își găsesc dragostea în luna aprilie

HOROSCOP. Ce zodii își găsesc dragostea în luna aprilie

HOROSCOP. Ce zodii își găsesc dragostea în luna aprilie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Apr 2019   •   18:03

HOROSCOP. Luna aprilie vine, la modul general, cu aspecte placute in plan sentimental.

HOROSCOP. Reamintim ca in prima jumatate de luna, Venus, planeta iubirii, se va afla in zodia Pesti, zodie in care exalteaza, prin urmare are o influenta benefica si puternica asupra tuturor, insa acesta nu este singurul aspect minunat al lunii din punct de vedere amoros.

HOROSCOP. Pentru unii, momentul de Luna Noua, din data de 5 aprilie, care se va forma in zodia Berbec, va fi asociat cu inceputul unei noi relatii de dragoste, insa acesta nu este singurul aspect care se poate manifesta acum. Poate fi vorba de o casatorie sau de aparitia unui nou membru in familie.

HOROSCOP. Iata care sunt zodiile care vor avea parte de un nou inceput in dragoste in luna aprilie 2019!

HOROSCOP. Berbec

Cei nascuti in zodia Berbec vor avea parte de noi inceputuri legate nu doar de personalitatea, caracterul acestora, ci si de povestea de iubire pe care o traiesc. Nativii vor observa ca se va imbunatati comunicarea cu persoana iubita si chiar isi pot face planuri impreuna de viitor.

Cei singuri vor avea ocazia sa cunoasca o persoana care sa le trezeasca interesul si sa puna in balanta posibilitatea de a incepe o noua relatie. Recomandarea noastra este sa ia atitudine fata de sectorul iubirii in prima parte a lunii, atunci cand si Soarele in tranzit prin semnul lor ii sustine.

Ulterior, nativii Berbec trebuie sa fie cu luare aminte in tot ceea ce intreprind in domeniul amoros pentru ca intregul context astrologic poate fi bulversant. Daca Luna Plina in Balanta de la finele lunii trecute s-a format in sectorul partenerial si le-a cerut sa incheie o etapa in acest sens pentru a face loc uneia noi, ei bine si la finele acestei luni, Luna Plina se va forma in acelasi semn al Balantei, prin urmare poate fi vorba de o incercare majora pentru unii Berbeci.

Doar cei foarte pregatiti sa faca fata provocarilor sentimentale se vor bucura pe deplin de beneficiile aduse de Luna Noua din semnul lor.

HOROSCOP. Balanta

Cei nascuti in zodia Balanta am putea spune ca sunt vedetele horoscopului din punct de vedere sentimental. Luna Noua le poate aduce noi inceputuri in dragoste, indiferent de statutul lor, iar contextul devine cu atat mai favorabil cu cat si Venus, intocmai planeta lor guvernatoare, in tranzit prin Berbec, chiar daca va avea o influenta mai scazuta, din 20 aprilie le va fi alaturi.

De asemenea, comunicarea poate fi atuul acestor nativi care pot lamuri mai usor probleme ce tin de cuplu si nu numai. Daca cei singuri pot incepe o poveste de dragoste, cei care se afla in relatii de lunga durata pot fi ceruti in casatorie.

HOROSCOP. Sagetator

Cei nascuti in zodia Sagetator sunt sfatuiti sa profite din plin de prima parte a lunii, deoarece, incepand cu data de 10 aprilie, Jupiter, planeta lor guvernatoare si Beneficul zodiacului, va intra in retrogradare intocmai in semnul lor si le va putea aduce obstacole in tot ceea ce-si propun, dar si reevaluari si revizuiri sentimentale. Luna Noua le va aduce ocazia unui nou inceput in zona sentimentala, iar cei singuri pot da curs unei noi povesti de dragoste, in timp ce nativii care se afla in relatii de lunga durata ar putea aduce pe lume un copil sau ar putea planifica conceperea sa, aspect sustinut si de Venus, planeta iubirii, care pana pe data de 20 aprilie le aduce beneficii in sectorul familiei, iar din aceasta data le va tranzita sectorul sentimental si al copiilor, scrie kanald.

×
Subiecte în articol: Horoscop dragoste aprilie
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close