Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodiile aproape imposibil de înțeles, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Pe el zici că l-ai prins, dar e alunecos"

Zodiile aproape imposibil de înțeles, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Pe el zici că l-ai prins, dar e alunecos"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, care sunt cele mai imposibil de înţeles semne zodiacale.

Zodiile aproape imposibil de înțeles, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Pe el zici că l-ai prins, dar e alunecos"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    26 Apr 2018   •   13:16

Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri ascunse” zodiile care sunt imposibil de înțeles. Prioritare, spune numerologul sunt zodiile de apă, dar și două zodii de aer: Vărsător și Gemeni.

Zodiile aproape imposibil de înțeles, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Este una dintre zodiile de apă care își schimbă dispoziția repede. Niciodată nu spune ce îl deranjează. Ține, mocșnește în el, iar majoritatea lucrurilor pe care le ține în el sunt unele probleme familiale. Toate aceste probleme trebuie să le ghicești, dau anxietate, stări depresive. Încercați să îi înțelegeți, să îi ajutați să se departajeze, să se despartă de trecut.

Zodiile aproape imposibil de înțeles, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Are o ciudățenie, nu vrea să fie înțeles, vrea să fie neplăcut, este sensibil, nu acceptă ca altul să pătrundă în universul lui. Este o armură. El ca să nu fie atăcat, atacă el prin acest mister care îl învăluie în jurul lui. Încercați cu un Scorpion să vi-l faceți prieten. Să fii sigur că el te apără de toți dușmanii. Nu încercați nici măcar în joacă să căutați conflicte, pentru că răzbunarea lui este fantastică. Nu trăda un Scorpion pentru că te va trăda de 10 ori.

Zodiile aproape imposibil de înțeles, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Niciodată nu spun ce au în cap. Sunt secretoși. Sunt o zodie duală, zici că l-ai prins, dar e alunecos. Sunt niște creativi ieșiți din comun, au o multitudine de idei. Prin arta lor știu să câștige dragostea, când vine un Peștișor capul pe tine, are nevoie de ceva. E viclean. Încearcă să-l înțelegi.

Zodiile aproape imposibil de înțeles, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Sunt dualiști, trec de la o stare la alta. Caută să te relaxezi în prezența lui, dacă vrei să se simtă bine. Un Geamană nu trebuie urît, trebuie nșeles, intră in jocul lui.

Zodiile aproape imposibil de înțeles, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Un Vărsător nu-și exprimă emoțiile, sunt inteligenți, dar are o ciudățenie: când i-ai oferit lucruri bune și te aștepți să îți mulțumească, dispare de lângă tine. E un neînțeles. Drumul unui nativ în destin e foarte greu de înțeles. Nu știi ce cale alege în viață. E greu de anticipat. E omul viitorului, om care explodează.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close