Antena 3 Horoscop Horoscop săptămânal 13 - 19 aprilie. Taurii se concentrează pe educație, Leii duc relația la alt nivel

Horoscop săptămânal 13 - 19 aprilie. Taurii se concentrează pe educație, Leii duc relația la alt nivel

11 Apr 2020   •   11:55
Horoscop săptămânal 13 - 19 aprilie. Taurii se concentrează pe educație, Leii duc relația la alt nivel

Săptămâna viitoare aduce vești bune pentru unii nativi ai zodiacului, în timp ce alții nu își stăpâni emoțiile.

Berbec

În această săptămână te gândești la carieră și la posibilitățile pe care le ai în acest moment pe plan financiar. Astfel, săptămâna se anunță a fi una agitată, în care muncești mai mult decât în mod normal pentru a reuși să îți atingi obiectivele.

Taur

Săptămâna aceasta este despre educație. Vrei să acumulezi cât mai multe informații despre un domeniu care te interesează de mult timp, însă căruia nu i-ai acordat atenție în trecut. Încearcă să îți acorzi timp pentru a înțelege cu adevărat ceea ce citești.

Gemeni

Nu reușești să îți dai seama dacă lucrurile la care lucrezi în prezent reprezintă ce îți dorești de la viața profesională pe viitor. Încearcă să îți acorzi puțin timp pentru a te regăsi și a-ți da seama cu adevărat ce te face fericit.

Rac

Romantismul te caracterizează, în această săptămână. Petreci timp alături de partenerul de cuplu și vă gândiți la toate lucrurile pe care vreți să le faceți împreună. De asemenea, discuțiile pe care le aveți reușesc să vă ajute să vă cunoașteți mai bine.

Leu

Înveți să vorbești deschis despre ceea ce simți, iar acest lucru te ajută să duci relația cu partenerul de cuplu la un alt nivel. De asemenea, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să discuți cu persoanele importante din viața ta despre problemele cu care se confruntă.

Fecioară

Nu reușești să-ți stăpânești emoțiile și, prin urmare, ai tendința de a reacționa impulsiv chiar și atunci când vine vorba de lucrurile mărunte cu care te confrunți. Încearcă să îți acorzi puțin timp pentru a atinge echilibrul interior de care ai nevoie.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop aprilie
Parteneri
x close