Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 13 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au dispute conjugale, Capricornii iau decizii importante pentru viaţă

Horoscop 13 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au dispute conjugale, Capricornii iau decizii importante pentru viaţă

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat luni, la Antena 3, previziunile astrale pentru ziua de 13 aprilie.

Horoscop 13 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au dispute conjugale, Capricornii iau decizii importante pentru viaţă
Sursa foto: Antena 3
de M.Z.    |    13 Apr 2020   •   11:14

Horoscop. Berbec - Pot simţi nevoia sa ia decizii mari sau atitudini foarte tranşante, pentru a nu repeta greşeli din trecut.

Horoscop. Taur - se confruntă în opinii cu alte persoane foarte importante, îşi apără punctul de vedere în numele credinţei lor şi au argumente raţionale.

Horoscop. Gemeni - ziua poate aduce multe discuţii, dispute sau îngrijorări legate de avere sau de bani, de aici şi dispute conjugale.

Horoscop. Rac - o luare de atitudine foarte clară în raport cu o persoană importantă pentru ei până acum, dar faţă de care se poziţionează azi cu totul special.

Horoscop. Leu - ziua aduce agitaţie profesională, dar sunt isteţi şi se adaptează.

Horoscop. Fecioară - pot conta pe ingeniozitatea şi perspicacitatea lor şi primesc veşti bune de la distanţă, în funcţie de care îşi fac alte planuri.

Horoscop. Balanţă - îşi reorganizează afacerile în familie sau activităţile, şi au şi suport financiar.

Horoscop. Scorpion - sunt foarte atenţi la informaţii, la ce ce se întamplă în jur şi îşi fac strategia în funcţie de ce se întâmplă în lume.

Horoscop. Săgetător - ziua poate aduce bani, aranjamente financiare şi sunt foarte economi, nu aruncă nimic, sunt maeştrii reciclării.

Horoscop. Capricorn - sunt atenţi la ce simt ei şi pot lua decizii importante pentru viaţă.

Horoscop. Vărsător - pun accent pe sănătate şi nu vor să rişte nimic, poate nici în activităţile pe care le au de făcut nu se implică foarte mult, pentru a-şi menaja forţele.

Horoscop. Peşti - ziua poate aduce susţinere din partea unor persoane de la care nu se aşteptau şi primesc sfaturi bune azi, când au şi aspectele financiare de partea lor.
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close