Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 14-20 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii găsesc ușor soluții, Leii obțin rezultate

Horoscopul săptămânii 14-20 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii găsesc ușor soluții, Leii obțin rezultate

O săptămâna cu Mercur retrograd. Dacă săptămâna trecută noi căutam informațiile, acum ele ne găsesc pe noi. Trebuie să fim receptivi la știri și la tot felul de date pe care le primim.

Horoscopul săptămânii 14-20 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii găsesc ușor soluții, Leii obțin rezultate
Sursa foto: Antena3
de Adelina Miron    |    13 Iun 2021   •   09:23

14-20 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Un început de săptămână foarte prețios. Luni și marți, curajul gândirii independente. Asta înseamnă să pună cap la cap toate datele pe care le au și să își exprime o poziție sau o concluzie doar după propriile lor criterii. Foarte curajoase aceste concluzii, pot surprinde pe multă lume. De aceea, miercuri și joi pot exista discuții cu oamenii cu care lucrează sau cu care se ajută pentru a-și explica gesturile, alegerile, dar și pentru a lămuri pe toată lumea cu viziunea lor pentru a-și atinge împreună obiectivele. Vineri și sâmbătă, relații parteneriale, întâlniri importante, tot felul de negocieri.

14-20 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Săptămâna începe cu discuții sau dispute în familie. Unele evenimente îi prind nepregătiți sau nu prea sunt în dispoziție să facă lucrul la urgență. Miercuri și joi atmosfera este mult mai bună, soluțiile se găsesc ușor, ei se mobilizează și sunt foarte inspirați. Joi și vineri, colaborare foarte bună cu oamenii din preajma lor. Rezolvă multe lucruri, și cu beneficii financiare. 

14-20 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Mercur este retrograd în semnul lor zodiacal. Au foarte multe lucruri de analizat despre propriile interese și nevoi și relațiile cu ceilalți. Luni și marți spun adevărul sau cer niște răspunsuri. Miercuri și joi, discuții în familie, aranjamente, nu au chef să participe la toate activitățile gospodărești. Vineri și sâmbătă, zile minunate cu prietenii.

14-20 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Săptămâna începe cu un interes mare privind banii. Se luptă mult pentru ei, fie că vor să recupereze, fie că au de câștigat. Miercuri și joi atmosfera este foarte bune. Sunt recompensați, primesc confirmări, își dau seama că sunt pe drumul cel bun. Joi și vineri, atmosferă foarte bună în familie, toată lumea conlucrează pentru a rezolva niște probleme materiale. 

14-20 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Sunt foarte sensibili luni și marți la tot ce li se spune. S-ar putea să privească lucrurile un pic orgolioși. Se exaltează ușor. Miercuri și joi sunt foarte spornici, obțin rezultate, bani, au fler financiar foarte bun. Vineri și sâmbătă, călătorii și întâlniri foarte bune.

14-20 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Nu sunt într-o formă prea bună sau au multe lucruri pe cap. Trebuia să o ia ușor și să amâne lucrurile mai grele. Miercuri și joi sunt în formă, au dinamică. Bani pentru vineri și sâmbătă sau spor în lucrul lor, în colaborare cu cineva. 

14-20 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Luni și marți sunt zile tensionate. Un prieten dezamăgește sau este de negăsit. Balanțele se pot plânge. Miercuri și joi, muncă asiduă, obligații. Vineri și sâmbătă sunt în formă, primesc vești bune.

14-20 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Săptămâna începe cu autoritate. Trebuie să fie fermi pentru a mobiliza oamenii, trebuie să se implice. Miercuri și joi au suportul celor din jur, sunt populari pentru măsurile luate. Vineri și sâmbătă, atenție la sănătate și la niște aspecte juridice.

14-20 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Au nevoie de informații luni și marți și poate fac niște investigații. Află un adevăr care îi prinde pe picior greșit, se rezolvă însă miercuri și joi. Zilele marilor reparații. Vineri și sâmbătă susținerea prietenilor este foarte valoroasă. 

14-20 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii sunt foarte atenți să nu cheltuiască imprudent, multe calcule financiare și discuții luni și marți. Miercuri și joi sunt foarte gospodari și au o gândire eficientă. Vineri și sâmbătă, atmosferă frumoasă în familie.

14-20 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii sunt în centrul atenției luni și marți, dar foarte ușor de provocat. Miercuri și joi sunt zile bune pentru reparații și pentru bani. Fac calcule și găsesc soluții mai simple. Pentru vineri și sâmbătă călătorii.

14-20 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Săptămâna începe cu mult efort și multă muncă. Miercuri și joi, zile foarte importante cu întâlniri, negocieri, discuții la care se pune problema unor proiecte comune. În weekend sunt răsfățați de partener. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close