Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOPUL săptămânii în curs. Libertate și aer proaspat pentru toate zodiile - FECIOARELE, apreciate la locul de muncă

HOROSCOPUL săptămânii în curs. Libertate și aer proaspat pentru toate zodiile - FECIOARELE, apreciate la locul de muncă

HOROSCOPUL saptamanii 9 - 15 decembrie aduce schimbari in bine pentru zodii.

HOROSCOPUL săptămânii în curs. Libertate și aer proaspat pentru toate zodiile - FECIOARELE, apreciate la locul de muncă
11 Dec 2019   •   10:35

HOROSCOP BERBEC - Nimic nu te motiveaza mai mult decat foamea pentru ceva nou si mai mare ca tine. Incepi sa inveti din experientele noi si sa visezi la altceva. Universul vrea sa iti aduca tot ceea ce meriti. Ai putea incepe parteneriatul de care aveai nevoie. 

HOROSCOP TAUR - Incepi sa ai o multume de revelatii legate de relatia ta cu banii si lucrurile materiale. Iti dai seama ca ai pus prea mult pe pret pe asa ceva, in loc sa traiesti aici si acum. Cu toate acestea, ai putea primi castiguri care sa iti valideze munca pe care ai facut-o. 

HOROSCOP GEMENI - Incepi sa iti dai seama ca ai sacrificat prea mult pentru altcineva. A venit momentul sa te deschizi si sa te iubesti mai mult. Pregateste-te sa faci un sacrificiu care ar putea sa iti schimbe viata.

HOROSCOP RAC - Incepi sa vezi dincolo de suprafata. Asculta-ti intuitia, inima si mintea. Daca ceva nu ti se pare ca e ok, ignora-l cu propriul risc. Ai putea avea parte de ceva major in viata sentimentala. Asa ca pastreaza-ti inima deschisa.

HOROSCOP LEU - Prieteniile si relatiile sociale sunt extrem de importante pentru tine in aceasta saptamana. Te apropii mai mult de un anumit grup de persoane, asa ca asigura-te ca aveti aceleasi valori. 

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii fecioare
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close