Antena 3 CNN Horoscop Mărțișorul perfect în funcție de zodie. Vezi ce trebuie să dăruiești pe 1 martie

Mărțișorul perfect în funcție de zodie. Vezi ce trebuie să dăruiești pe 1 martie

Mărțișorul perfect în funcție de zodie. Vezi ce trebuie să dăruiești pe 1 martie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Feb 2018   •   23:16

Cum prima zi a primaverii inseamna daruirea unui simbolic persoanelor dragi, care sa le poarte noroc in noul an, alegerea acestui accesoriu specific lunii martie poate fi dificila.

Berbec
Curajosi, activi si cu spirit de initiativa, berbecii vor fi reprezentati cu succes de un scump, cu pietre pretioase, dintr-un metal scump sau alte caracteristici de acest gen.

Taur
Firi practice, stabile, comode si calme, taurii vor aprecia un martisor care sa prezinte in acelasi timp si o latura practica: o cutie de bijuterii, o statuie sugestiva, un bol etc.

Gemeni
Curiosii si comunicativii gemeni vor aprecia un martisor inedit, amuzant, unic, dedicat lor personal sau confectionat manual.

Rac
Nativii din zodia racului sunt persoane sensibile, inclinate catre viata de familie. De aceea, orice martisor care sa ii atinga profund din punct de vedere sentimental va fi binevenit: flori, bijuterii din argint, o felicitare cu o poezie emotionanta sau chiar o cutie muzicala cu melodia preferata.

Leu
Leii sunt atrasi de lux si opulenta, astfel ca martisorul perfect pentru ei va produce cu siguranta daune in buget. Un obiect de lux, cu eticheta faimoasa, poate inlocui cu succes orice alta varianta de martisor disponibila pe piata.

Fecioara
Fecioarele sunt firi conservatoare si profunde, observa intotdeauna semnificatia din spatele obiectului si valoarea sentimentala din spatele gestului. Un martisor traditional, confectionat manual (pictat, impletit, tricotat etc) sau care sa exprime simbolurile originare ale sarbatorii (potcoava, trifoiul, cosarul) ar fi optiunea ideal.

Citește continuarea aici.

×
Subiecte în articol: martisor zodie 1 martie simbol
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close