Antena 3 CNN Horoscop Mihai Voropchievici, lecţia karmică pentru fiecare zodie. "Berbecii ne învață naturalețea, iar Fecioarele organizarea"

Mihai Voropchievici, lecţia karmică pentru fiecare zodie. "Berbecii ne învață naturalețea, iar Fecioarele organizarea"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse", difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 19.00 la Antena 3, lecţia karmică pentru fiecare zodie în parte.

Mihai Voropchievici, lecţia karmică pentru fiecare zodie. "Berbecii ne învață naturalețea, iar Fecioarele organizarea"
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    12 Ian 2022   •   16:46

De la fiecare om, de la fiecare zodie avem câte o influenţă şi învăţăm câte ceva. Toţi oamenii pe care ajungem să îi cunoaştem au un scop în viaţa noastră. Chiar şi de la copii avem ceva de învăţat, indiferent dacă sunt mici, a explicat maestrul Mihai Voropchievici.

Lecția karmică pe care o învățăm de la Berbec

Berbecii sunt explozivi, sinceri, deschişi. Vin în viaţa noastră să ne ajute, fără să vină cu vreun tipar anume, ei sunt bio, naturali. Ei ne învaţă ca noi să fim la fel de naturali, ne învaţă lecţia naturaleţii, care e foarte greu de însuşit într-o lume în care se poartă măşti. Actorii sunt cele mai complexe fiinţe umane, fiindcă cel puţin 10 zodii a jucat fiecare pe scenă.

Berbecii ne învaţă să nu ne ascundem trăirile, chiar dacă adevărul supără, pentru că el, cu zâmbetul pe buze, îţi trânteşte adevărul în faţă. Tot ei ne învaţă şi lecţia comunicării deschise, pentru că vin către noi cu sufletul deschis

Lecția karmică pe care o învățăm de la Taur

Într-o relaţie, el nu acceptă infidelitatea. El spune "dacă te-am ales, e pentru toată viaţa". Dacă calci strâmb, el s-a debarasat de tine. E ambiţios, perseverent. Va dori să fie unic pentru tine, iar tu să fii unic pentru el. Taurii sunt oameni verticali, iar exemplul lor e de urmat.

Lecția karmică pe care o învățăm de la Gemeni

O zodie pe care nu o poţi băga în tipare şi care ne oferă lecţia libertăţii. Nu poţi să-i pui să fie prizonierii unei idei stricte, nu poţi să-i bagi într-o rutină. Ei apar ca să ne demonstreze karmic ce înseamnă libertatea, independenţa, atingerea limitelor, pentru că ei se pliază pe situaţie. Persoanele din viaţa noastră nu sunt proprietatea noastră, nu trebuie să fim posesivi şi trebuie să-i respectăm pe oameni - asta ne învaţă Gemenii. Dar trebuie să-i laşi spaţiul lui liber, pentru că tu eşti un intrus. Dacă nu respecţi lecţia libertăţii, vei cădea în propria ta capcană, pentru că Geamănul nu se mai simte liber.

Lecția karmică pe care o învățăm de la Rac

Rabdă, tace, face, iartă. Undeva are ceva împrumutat de la Balanţă şi ca să nu creeze disensiuni, câteodată creează compromisuri. Aceşti nativi intră in viaţa ta pentru a scoate la suprafaţă sentimente pe care tu te temi să le exteriorizezi. Şi te întreabă "Tu ştii să spui Te iubesc?". La un moment dat, vor înţelege toţi că Racul menţine unitatea, afecţiunea în familie, ei au partea lor de dragoste, de sinceritate. Când vom învăţa toţi lecţia iertării, care e specifică Racului? Tot ce poate fi frumos în lume poate fi oferit de nativul din Rac.

Lecția karmică pe care o învățăm de la Leu

Leul e cel care îţi spune că nu poţi să nu reuşeşţi, că tu aduci norocul în viaţa ta. Norocul nu stă la laşi, el vine la cel curajos. Se spune că Dumnezeu îi iubeşte pe cei curajoşi. Şi Leul te pune pe picioare, îţi insuflă forţa lui de a izbândi şi apare atunci când eşti descurajat. De la el primim lecţia curajului şi ne spune că rolul nostru în viaţă e să trecem peste obstacole şi sa le depăşim.

Lecția karmică pe care o învățăm de la Fecioară

Fecioara este o zodie mai cicălitoare, dar care e responsabilă în ce face. De la ea înveţi să te organizezi, te învaţă că dacă nu eşti ordonat, nu ai reuşită. E atentă la detalii, ne învaţă să fim responsabili. Te învaţă că fără un efort nimeni nu va veni la uşa ta pentru a-ţi oferi nişte rezultate.

Lecția karmică pe care o învățăm de la Balanță

Înainte de a te pune la treabă, Balanța te ia cu vorba bună, te cumpără şi te vinde. Dacă nu ai ascultat, ţipă la final. Balanţa te învaţă lecţia diplomaţiei. De la ea înveţi să abordezi lucrurile cu tact, înţelepciune, să comunici diplomat, nu agresiv.

Lecția karmică pe care o învățăm de la Scorpion

Scorpion - ne oferă lecţia pasiunii. E cel care ştie cum să ofere acea pasiune, indiferent că e vorba de muncă sau dragoste. E pasionat în tot ceea ce face şi fantastic de determinat. Când a plecat la drum să facă ceva, e convins 200% că el va rezolva. Deci, orice faci, fă cu pasiune, asta ne învaţă Scorpionul.

Lecția karmică pe care o învățăm de la Săgetător

Săgetătorul ştie doar să râdă, lecţia optimistului. El te învaţă să te bucuri de cele mai mărunte lucruri pe care le primeşti în viaţă. Te învaţă că în situaţii critice, pe care tu le consideri disperate, să spui da, pentru că la el nu există nu. Şi aşa, salvează multe situaţii. Cea mai importantă lecţie a destinului de la ei e optimismul.

Lecția karmică pe care o învățăm de la Capricorn

Capricornul este cel matur care ne învaţă lecţia maturităţii. Apare în viaţa ta când vei oscila. Karmic, înveţi după nişte ani de zile, că legăturile karmice sunt cam greu de distrus. Te învaţă să priveşti lucrurile cu maturitate şi să acţionezi cu maturitate ca să obţii reuşita.

Lecția karmică pe care o învățăm de la Vărsător

Vărsătorul e un perspicace, ne oferă lecţia perspicacităţii. Un om care nu şi-a dezvoltat intelectul nu o să fie niciodată perspicace, că nu are de unde. El ne mai spune că dacă viaţa ta e plictisoare, dacă îţi face prea multe gânduri pentru ceea ce a fost sau ce va urma, poate nu cazi, ci înveţi să zbori.

Lecția karmică pe care o învățăm de la Pești

Peştii oferă dragoste și primesc dragoste. Sunt dotați cu sentimentul de compasiune, dragoste. Sunt profesioniști în toate domeniile. Oferă lecţia iubirii şi vor primi lecţia iubirii. Învaţă de la ei lecţia iubirii şi să te bucuri de tine, de viaţă şi de oamenii speciali din preajma ta.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici
Parteneri
"Copilul nu mi-l mai aduc înapoi. Să fie pedepsiți amândoi"
x close