Antena 3 CNN International News O mare actriță britanică spune că nu va mai purta sutien niciodată. „Nu-mi pasă dacă sânii îmi ajung până la buric”

O mare actriță britanică spune că nu va mai purta sutien niciodată. „Nu-mi pasă dacă sânii îmi ajung până la buric”

Gillian Anderson spune că „nu mai poartă sutien”, declarându-le fanilor: „Nu-mi pasă dacă sânii îmi ajung până la buric”.

O mare actriță britanică spune că nu va mai purta sutien niciodată. „Nu-mi pasă dacă sânii îmi ajung până la buric”
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    14 Iul 2021   •   23:50

Actrița din „The Crown” le-a spus fanilor săi în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri live pe Instagram: „Sunt atât de leneșă și nu mai port sutien. Nu-mi pasă dacă ajung la buric, sânii îmi ajung la buric, nu mai port sutien. "

Actrița din Marea Britanie a încheiat cu un verdict condamnant față de lenjeria de corp, spunând: „Sutienul este al naiba de incomod”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Anderson, fosta vedetă din „X-Files” al cărei rol de terapeut sexual în seria Netflix „Sex Education” i-a câștigat zeci de noi fani, răspundea la o întrebare a unui fan despre ce ținute purta în timpul carantinei.

Comentariul ei a fost preluat de un număr mare de fani pe rețelele de socializare, cu un tweet viral care declara: „Dacă actrița de două ori premiată la Globul de Aur și câștigătoare a Emmy, Gillian Anderson, nu vor mai poartă sutiene, cine suntem noi să nu fim de acord”.

Anderson a câștigat un Glob de Aur la începutul acestui an pentru cea mai bună actriță în rol secundar dintr-un serial TV, pentru rolul în care a jucat-o pe Margaret Thatcher în „The Crown”, produs de Netflix.

Ea apare și în distribuția noului serial "The First Lady" unde joacă rolul lui Eleanor Roosevelt.

×
Subiecte în articol: Gillian Anderson The Crown
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close