Antena 3 International News Panică în apropierea unui stadion din Washington: Trei persoane au fost împușcate

Panică în apropierea unui stadion din Washington: Trei persoane au fost împușcate

de Alexandra Ionescu    |    18 Iul 2021   •   14:11
Panică în apropierea unui stadion din Washington: Trei persoane au fost împușcate
Sursa foto: Getty Images

Trei persoane au fost rănite de gloanţe în exteriorul unui stadion unde avea loc sâmbătă un meci de baseball la Washington, provocând întreruperea partidei şi evacuarea publicului.

Incidentul s-a întâmplat chiar în timpul meciului, iar mulți fani au auzit sunetele golanțelor ce zburau în afara arenei. Aceștia au început să fugă, în ciuda eforturilor organizatorilor de a-i calma.

La scurt timp a apărut poliția care a restabilit ordinea și a deschis o investigație.

Trei persoane au fost rănite de împuşcături, a declarat şeful adjunct al poliţiei din capitala federală americană Ashan Benedict, revenind asupra unui prim bilanţ ce anunţa patru persoane atinse de gloanţe.

Doi dintre răniţi se aflau într-una dintre cele două maşini implicate în incidentul armat, în timp ce o a treia persoană este o femeie care se afla pe trotuar, a spus el.

"În niciun moment în timpul incidentului, persoanele care asistau la meci în interiorul stadionului nu au fost în pericol. Nu a fost un incident de tip trăgător activ.

Totul a avut loc în afara stadionului", a mai declarat el reporterilor.

Spectatorilor li s-a cerut să părăsească locul, ceea ce o parte din ei au făcut, iar sportivii au părăsit de asemenea terenul în grabă."În prezent există o anchetă în curs de desfăşurare şi se pare că tot pericolul este pentru moment eliminat", a declarat poliţia.

Echipa de baseball a Washington Nationals a raportat pe Twitter că a trebuit să amâne meciul cu San Diego Padres, din Liga Profesională Nord-Americană (MLB). Partida urmează să se dispute în cursul zilei de astăzi.

×
Subiecte în articol: atac armat washington victime

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

x close