Antena 3 CNN International News Panică în apropierea unui stadion din Washington: Trei persoane au fost împușcate

Panică în apropierea unui stadion din Washington: Trei persoane au fost împușcate

Trei persoane au fost rănite de gloanţe în exteriorul unui stadion unde avea loc sâmbătă un meci de baseball la Washington, provocând întreruperea partidei şi evacuarea publicului.

Panică în apropierea unui stadion din Washington: Trei persoane au fost împușcate
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    18 Iul 2021   •   14:11

Incidentul s-a întâmplat chiar în timpul meciului, iar mulți fani au auzit sunetele golanțelor ce zburau în afara arenei. Aceștia au început să fugă, în ciuda eforturilor organizatorilor de a-i calma.

La scurt timp a apărut poliția care a restabilit ordinea și a deschis o investigație.

Trei persoane au fost rănite de împuşcături, a declarat şeful adjunct al poliţiei din capitala federală americană Ashan Benedict, revenind asupra unui prim bilanţ ce anunţa patru persoane atinse de gloanţe.

Doi dintre răniţi se aflau într-una dintre cele două maşini implicate în incidentul armat, în timp ce o a treia persoană este o femeie care se afla pe trotuar, a spus el.

"În niciun moment în timpul incidentului, persoanele care asistau la meci în interiorul stadionului nu au fost în pericol. Nu a fost un incident de tip trăgător activ.

Totul a avut loc în afara stadionului", a mai declarat el reporterilor.

Spectatorilor li s-a cerut să părăsească locul, ceea ce o parte din ei au făcut, iar sportivii au părăsit de asemenea terenul în grabă.



"În prezent există o anchetă în curs de desfăşurare şi se pare că tot pericolul este pentru moment eliminat", a declarat poliţia.

Echipa de baseball a Washington Nationals a raportat pe Twitter că a trebuit să amâne meciul cu San Diego Padres, din Liga Profesională Nord-Americană (MLB). Partida urmează să se dispute în cursul zilei de astăzi.

×
Subiecte în articol: atac armat washington victime
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close