Antena 3 International News Un avion Boeing 737 cargo a amerizat de urgență lângă Honolulu, piloții au fost salvați

Un avion Boeing 737 cargo a amerizat de urgență lângă Honolulu, piloții au fost salvați

de Alexandru Negrici    |    02 Iul 2021   •   19:23
Un avion Boeing 737 cargo a amerizat de urgență lângă Honolulu, piloții au fost salvați
Sursa foto: Getty

Un avion de marfă Boeing 737 a amerizat de urgență în largul coastelor Honolulu vineri, după ce piloții au raportat probleme cu motorul, a anunțat Federal Aviation Administration, citată de CNBC.

Ambii piloți au fost salvați, a spus FAA. Avionul nu este un 737 Max, avionul oprit de la zbor timp de 20 de luni până în noiembrie anul trecut, după două prăbușiri soldate cu decese.

"Piloții au raportat probleme cu motorul și au încercat să se întoarcă la Honolulu, dar au fost forțați să amerizeze", a spus FAA.

„Conform informațiilor preliminare, Garda de Coastă a SUA a salvat ambii membri ai echipajului. FAA și Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor vor investiga”, se mai arată în comunicatul acestora.

Avionul 737-200 a fost construit în 1975, potrivit site-ului Flightradar24.

Avioanele de marfă sunt adesea vechi de zeci de ani, transformate pentru transportul de bunuri după ce ani de zile au fost folosite pentru transportul pasagerilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
x close