Antena 3 CNN International News Un bărbat îmbrăcat ca un ninja, împușcat de polițiștii francezi după ce i-a atacat cu o sabie

Un bărbat îmbrăcat ca un ninja, împușcat de polițiștii francezi după ce i-a atacat cu o sabie

Un bărbat îmbrăcat ca un ninja a fost împușcat de poliția franceză după ce a a atacat doi ofițeri cu o sabie, joi, în orașul Cherbourg, din vestul țării.

Un bărbat îmbrăcat ca un ninja, împușcat de polițiștii francezi după ce i-a atacat cu o sabie
Sursa foto: Twitter/ Alerte France
de Cerasela Stafie    |    02 Dec 2021   •   23:25

Incidentul a avut loc în timp ce autoritățile investigau un furt al unui autoturism. Doi ofițeri, femei, s-au apropiat de individ pentru a-l interoga.

Acela a fost momentul în care bărbatul le-a atacat. ”A fost neutralizat cu gloanțe”, a declarat biroul de presă din Cherbourg pentru CNN. Nu au fost transmise informații cu privire la starea bărbatului.

Ministrul francez de interne Gérard Darmanin și-a exprimat sprijinul pentru forțele de poliție printr-o postare pe Twitter: ”în timp ce interveneau într-un furt de vehicule în Cherbourg, doi ofițeri de poliție au fost răniți”, a spus Darmanin, adăugând: „sprijinul (meu) pentru poliția națională”.

Primarul orașului Cherbourg, Arrivé Benoît, și-a exprimat și el recunoștința pentru munca poliției, spunând: „tot sprijinul meu pentru forțele de ordine”.

Nu este un incident singular. Luna trecută, un polițist din orașul francez Rivera Cannes a supraviețuit unui atac cu cuțitul. Atacatorul s-a apropiat de oamenii legii cu pretextul de a le cere informații, a deschis ușa vehiculului în care se aflau și a înfipt  un cuțit în pieptul unuia dintre ei.

Înainte de a fi doborât de colegii ofițerului rănit, individul a încercat să atace și un al doilea polițist.

×
Subiecte în articol: atac sabie poliție Franta
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close