Antena 3 CNN International News Bărbat mușcat de pitonul pierdut al vecinului său, în timp ce stătea pe toaletă

Bărbat mușcat de pitonul pierdut al vecinului său, în timp ce stătea pe toaletă

Un austriac a avut genul de dimineață din care sunt făcute coșmarurile luni, când un piton a alunecat prin canalizarea sa și l-a mușcat în timp ce stătea pe toaletă.

Bărbat mușcat de pitonul pierdut al vecinului său, în timp ce stătea pe toaletă
Sursa foto: TikTok
de Alexandru Negrici    |    06 Iul 2021   •   23:49

Bărbatul uimit, în vârstă de 65 de ani, din orașul Graz, s-a întors la scurt timp pentru a vedea un piton de aproximativ 1,6 metri, în vasul toaletei, a declarat poliția din provincia Stiria, într-un comunicat.

„La scurt timp după ce s-a așezat pe toaletă, rezidentul din Graz  a simțit o ciupitură în zona organelor genitale”, se arată în comunicatul poliției.

Șarpele a scăpat neobservat din apartamentul unui vecin și a alunecat în toaletă, prin canalele de scurgere, deși traseul său exact este încă neclar, a transmis poliția.

Un expert în reptile contactat de serviciile de urgență a scos șarpele din toaletă, l-a curățat și l-a returnat proprietarului. Victima sa a fost tratată în spital pentru răni ușoare.

Vecinul în vârstă de 24 de ani, care deține 11 pitoni a fost chemat la parchet pentru suspiciunea că ar fi cauzat din neglijență vătămări corporale, a adăugat poliția.

×
Subiecte în articol: piton
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close