Antena 3 CNN International News Biden a convocat o reuniune a consiliului de securitate și se va adresa națiunii la ora 19.00, ora României

Biden a convocat o reuniune a consiliului de securitate și se va adresa națiunii la ora 19.00, ora României

Președintele american Joe Biden a convocat o ședință a Consiliului Național de Securitate joi dimineață  pentru a discuta cele mai recente evoluții din Ucraina, a declarat un oficial de la Casa Albă.

Biden a convocat o reuniune a consiliului de securitate și se va adresa națiunii la ora 19.00, ora României
Sursa foto: Hepta.ro
de Alexandra Ionescu    |    24 Feb 2022   •   16:00

Un număr de oficiali de top de securitate națională au sosit la Casa Albă mai devreme în această dimineață, potrivit CNN.

CNN i-a observat pe consilierul pentru securitate națională Jake Sullivan, secretarul Trezoreriei Janet Yellen, președintele șefilor de stat major general Mark Milley, secretarul Apărării Lloyd Austin, directorul CIA Bill Burns și vicepreședintele Kamala Harris sosind în Aripa de Vest la ora 7:00 ET. ora.

Biden, a jurat că va „trage Rusia la răspundere” pentru atacul în curs de desfășurare din Ucraina și că va preciza joi un set de sancțiuni menite să descurajeze definitiv un astfel de atac.

Pregătit să se adreseze națiunii astăzi la ora 19.00, ora României, Biden urmează să dezvăluie noi măsuri care ar putea opri Rusia, noi restricții asupra marilor instituții financiare și să pună sancțiuni asupra altor membri ai cercului interior al președintelui rus Vladimir Putin.

×
Subiecte în articol: Rusia Ucraina Joe Biden SUA
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close