Antena 3 CNN International News Cheslie Kryst, Miss SUA 2019, s-a aruncat de pe o clădire din New York. "Fie ca ziua de azi să vă aducă liniște și pace!" 

Cheslie Kryst, Miss SUA 2019, s-a aruncat de pe o clădire din New York. "Fie ca ziua de azi să vă aducă liniște și pace!" 

Cheslie Kryst, fostă Miss SUA, a murit după ce s-a aruncat de pe o clădire din Manhattan, transmite CNN, citând poliția din New York.

Cheslie Kryst, Miss SUA 2019, s-a aruncat de pe o clădire din New York. "Fie ca ziua de azi să vă aducă liniște și pace!" 
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Ian 2022   •   09:52

"Cu imensă suferință, anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre Cheslie. Cu lumina sa magnifică, cu splendoarea și puterea sa, a fost pentru mulți o sursă de inspirație. A îngrijit, a iubit, a râs și a strălucit", se spune într-un necrolog elaborat de familia tinerei și citat de CNN.

Kryst avea 30 de ani.

Înainte de a comite gestul fatal, ea a postat pe Instagram o fotografie însoțită de mesajul: "Fie ca această zi să vă aducă liniște și pace".

Tânara era licențiată în drept și câștigase titlul Miss America în 2019. A lucrat pentru o firmă de avocatură, ajutându-i, fără onorariu, pe deținuții care considerau că au primit o sentință nedreaptă și încercau să obțină o reducere a pedepsei.

De asemenea, ea colabora cu site-ul de știri de divertisment ExtraTV.

×
Subiecte în articol: Cheslie Kryst Manhattan
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close