Antena 3 International News Un elefant a distrus casa unei femei, pentru a-și băga trompa în frigider. „Dormeam și ne-a trezit un sunet din bucătărie”

Un elefant a distrus casa unei femei, pentru a-și băga trompa în frigider. „Dormeam și ne-a trezit un sunet din bucătărie”

de Alexandru Negrici    |    22 Iun 2021   •   13:51
Un elefant a distrus casa unei femei, pentru a-și băga trompa în frigider. „Dormeam și ne-a trezit un sunet din bucătărie”
Sursa foto: CNN

O femeie din Thailanda a găsit, weekendului trecut, un vizitator neașteptat în propria casă: un elefant asiatic sălbatic.

„Dormeam și ne-a trezit un sunet din bucătărie”, a spus Ratchadawan Puengprasoppon, o rezidentă a districtului Hua Hin din vestul provinciei Prachuap Khiri Khan, a Thailandei

"Așa că ne-am repezit jos și am văzut acest elefant băgându-și capul în bucătăria noastră", a continuat aceasta.

Videoclipurile realizate arată modul în care elefantul și-a întins trompa până la dulapuri și sertare, dărâmând aproape toate vasele.

La un moment dat, a ridicat ceea ce pare a fi o pungă de plastic, pe care a băgat-o în gură.

„Am văzut elefanți rătăcind prin orașul nostru căutând mâncare de când eram tânără”, a spus Ratchadawan. „Dar este prima dată când mi-au distrus și casa în drumul lor”.

Casa ar fi putut fi vizată deoarece este situată lângă intrarea într-un parc național, unde locuiesc elefanți, a spus Prateep Puywongtarn, membru al personalului din cadrul Organizației de administrare a subdistratului Huay Sat Yai din Hua Hin.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
x close