Antena 3 CNN International News Un elefant a distrus casa unei femei, pentru a-și băga trompa în frigider. „Dormeam și ne-a trezit un sunet din bucătărie”

Un elefant a distrus casa unei femei, pentru a-și băga trompa în frigider. „Dormeam și ne-a trezit un sunet din bucătărie”

O femeie din Thailanda a găsit, weekendului trecut, un vizitator neașteptat în propria casă: un elefant asiatic sălbatic.

Un elefant a distrus casa unei femei, pentru a-și băga trompa în frigider. „Dormeam și ne-a trezit un sunet din bucătărie”
Sursa foto: CNN
de Alexandru Negrici    |    22 Iun 2021   •   13:51

„Dormeam și ne-a trezit un sunet din bucătărie”, a spus Ratchadawan Puengprasoppon, o rezidentă a districtului Hua Hin din vestul provinciei Prachuap Khiri Khan, a Thailandei

"Așa că ne-am repezit jos și am văzut acest elefant băgându-și capul în bucătăria noastră", a continuat aceasta.

Videoclipurile realizate arată modul în care elefantul și-a întins trompa până la dulapuri și sertare, dărâmând aproape toate vasele.

La un moment dat, a ridicat ceea ce pare a fi o pungă de plastic, pe care a băgat-o în gură.

„Am văzut elefanți rătăcind prin orașul nostru căutând mâncare de când eram tânără”, a spus Ratchadawan. „Dar este prima dată când mi-au distrus și casa în drumul lor”.

Casa ar fi putut fi vizată deoarece este situată lângă intrarea într-un parc național, unde locuiesc elefanți, a spus Prateep Puywongtarn, membru al personalului din cadrul Organizației de administrare a subdistratului Huay Sat Yai din Hua Hin.

×
Subiecte în articol: Thailandei
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close