Antena 3 CNN International News Este în sângele lor: Aproape 30 de perechi de frați concurează la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Este în sângele lor: Aproape 30 de perechi de frați concurează la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Fie că este vorba de o conexiune acerbă sau de o rivalitate veche, din familie, frații se prezintă în număr mare la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, cu aproape 30 de perechi de frați concurând.

Este în sângele lor: Aproape 30 de perechi de frați concurează la Jocurile Olimpice de la Tokyo
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    29 Iul 2021   •   18:37

I-am văzut deja pe fratele și sora Japoniei, Abe Hufimi și Abe Uta, câștigând medalii de aur în Judo în aceeași zi în finala respectivă, împreună cu frații croați Martin Sinkovic și Valent Sinkovic câștigând aur în finala perechii masculine de canotaj de joi.

Între timp, echipa SUA are șapte perechi de frați, iar echipa Marea Britanie are nouă perechi, care concurează între sporturi.

Surorile gemene britanice Jennifer și Jessica Gadirova au obținut deja un bronz la finala echipei feminine de gimnastică. De asemenea, sunt în competiție împotriva unor surori gemene din Italia și Olanda. 

Între timp, o pereche de gemeni ruși vor concura la gimnastica ritmică.

Croația are un alt grup de frați care concurează la navigație, împreună cu o pereche de frați turci.

În cadrul evenimentelor de la piscină vor participa, de asemenea, o serie de frați care vor concura, cu gemeni francezi în înot sincronizat, surori austriece în duet sincronizat și două surori australiene concurând la evenimentele lor respective, împreună cu un frate și o soră din Capul Verde.

Echipa de baschet masculin din Spania are o pereche de frați - Pau și Marc Gasol (care au trei titluri NBA între ei) - iar triatlonul va avea un frate și o soră Kiwi concurând și la evenimentele lor respective.

×
Subiecte în articol: Tokyo Jocurile Olimpice de la Tokyo
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close